Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saturn ya ölür ya da savaş yarıda kalır. Sürpriz yapıp, Nika'yı kaçmak zorunda da bırakabilir, şimdi onla zaman kaybedemeyiz tarzında bir hikayeyle. Söz konusu BB olduğunda her şey mümkün ama bilmiyorum, Grosei'nin esir düşmesi pek olası gelmiyor bana.

Devon'un birini taklit edebilmesi için, o kişinin ölmüş olması gerekiyor gibi bir şart var mı? Yoksa, herhangi bir yerde Saturn'ü taklit edip işlerini kolaylaştırabilir.
Bu adam salak değilse olayı anlatır ona göre önlem alırlar gerçi op bu, gördüğümüz en büyük salaklık olmaz anlatmasa da.

O mevzuyu 50 tane yere bağlayabilir sadece yerine geçecekler şeklinde bakmamak gerek. Teach'in hedefinin Xebec ile aynı olduğunu okuduk bu bölümde.

Seraphimleri kontrol edebilirler, Morgans üzerinden hükumeti zora sokabilecek yığınla şey yapabilirler, istedikleri denizci üssüne girebilirler, yanık yüzlü arkadaşın hükumete çalışması olası son kitabeye çökebilirler bu yolla. Teach direkt gidip kafayı koparayım şeklinde ilerleyen bir adam değil atası Xebec gibi.
Bence alıkonulmazsa zorlama bir senaryo olur.
 
Dediğim gibi hatırlamıyorum tam öyle diyorsan öyledir ne diyeyim şimdi sonra demedim yapmadın deyince 2-3 senelik mesajı bulup getiriyorsun :rolleyes:
Neyse usta Shanks’ın neden snitch olarak anıldığını söyledik. Muhbirlik yapmak racona uygun bir hareket değil, bu dünyaca kabul görmüş bir gerçektir. Shanks iyi niyetli olabilir ama ucuz bir taktik kullandı, eğer Teach hakkında bilgi verdiği doğruysa tabii.
 
Şöyle bir şey var.Luffy eğer ki Saturn’u nasıl devirebileceğini bulamazsa enerjisinin bitmesine yakın kaçma planını devreye sokar.Yani Saturn ve Kizaru düşmeden arcı kapatabilir.

Seraphim’ler devler için devreye girerse devleri korumak görevi de Luffy’lere kalır.Luffy bu durumda da Saturn ve Kizaru’nun düşmesini beklemeden Egghead’dan kaçmaya çalışır.Çünkü beklemek demek devlerin zarar görmesi demek.Bu durumda Luffy, Saturn ve Kizaru’nun düşmesi için oyalanmaz.Arkadaşlarına değer verir Luffy.

Demek istediğim Luffy enerjisinin biteceğini düşünürse veya devlerin zarar gördüğünü görürse Saturn ve Kizaru’nun düşmesini beklemeden adadan kaçmaya çalışır.Ve Saturn ve Kizaru düşmez.
 
Neyse usta Shanks’ın neden snitch olarak anıldığını söyledik. Muhbirlik yapmak racona uygun bir hareket değil, bu dünyaca kabul görmüş bir gerçektir. Shanks iyi niyetli olabilir ama ucuz bir taktik kullandı, eğer Teach hakkında bilgi verdiği doğruysa tabii.
Muhbir olsa dert arkadaşını ona babalık yapanları aile olanları sırtından bıçaklamak ne oluyor birini övüyorsun ötekini gömüyorsun biri Kidi indirdi diye kin tutuluyor sanki :rolleyes:
 
Lawı indirmedi Law tek başına vs attı sayılır.Ne desin hem Lawı övmek için güçsüz mü desin @artyomdh zaten senin gibi hurdacı değil mi :D
Saçmaladın iyice. Tek doğru lafın yok, sanki ben BB’nin Tnach’i öldürmesini övmüşüm gibi algı yapıyorsun. Yaptığının hainlik olduğunu söyledim daha önce @MD. Teach ile bile tartıştım hatta. Övdüğüm konu tayfalarının organizeliği ve gücü oldu. De get buradan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık