Büyük ihtimalle kafası patlamayanları iradeye bağlayacak.@Kenshiro Soruyordun ya göz olayı nasıl bir şey diye büyük ihtimalle Satürn’ün meyvesi olan Ushi-oni’ye baktım. Şöyle bir şey var.
In Wakayama Prefecture, ushi-oni are mountain-dwelling beasts. Legend says when a hiker or traveler makes : eye contact with the ushi-oni, the person cannot avert his or her gaze. The person's soul or energy is drained and he or she dies. This is called “Kage wo kuu (影を食う)” or sometimes "Kage wo nomu (影を飲む)", which translates to “eating the shadow” or "drinking the soul
Sharly luffynin adayı yok edeceğini görmüştü. Mangayı hatırlamıyorum üzerinden çok geçti ama one pacete yeni gördüm anime de alevler içinde luffyi görmüş kürede. Ama herkese söylediği balık adasını onun yok edeceği. Gemiyi değil.Luffy nin yok ettiğini gördüğü kısım o devasa gemiydi diye hatırlıyorum.
Ryo öğrenmiş miydi bu marimo?Luffy reyizin Zoro'ya bir kral haki eğitimi vermesi yeter aslında Amiral alması için.
Pisi pisinin sonu geldi diyorsun? Hadi bakalım.@Silver bize bunun mesajını vermek için meğer 2ye düşürmüş kılıcı. Sonraki bölüm tek kılıçla şunu yapacak. :dd.d