Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mi yanlış hatırlıyorum arcın başında egg headde dünyayı sarsan bir olay yaşandı mı diyordu? Böyle bir şey var mıydı?
Var bu adada dünyayı sarsacak olaylar meydana gelecek dendi ama şuan için olanlar yeterince sarsacaktır.Bustercall gemileri yok edildi bu da bayağı bir koramiral demek ve Kizaru yenildi sayılır. Birde Vegapunk ölecek aldığı yaraya bakılırsa daha ne olsun.
 
Luffy eski halini özledim vegapunk öyle saldırı aldığını gören luffy öfke patlaması vs geçirirdi şimdi nika anca gülüyor, inşallah bu bölümde sature uçan tekme atar.
 
Dünyayı sarsacak türden olay geleceğe yönelik söylendi gibi, Oda şişirmesi değilse bu sadece Satürn’ün yenilmesini ve ölmesini gerektirir. Çünkü daha önce düşen imparatorlar oldu, yenilen amiral oldu ama hiç biri dünyada bir Gorosei’nin dayak yemesi gibi bir etki bırakmaz, sanmıyorum.
 
Nikanın en önemli yanı en karamsar ve kasvetli havada bile ortama neşe saçması . Bu karakterin yaratılış amacı bu sanırım . Joy boyun eğlenceli tarafının insanlara umut vermesi ve inancını körüklemesi ilginç bir seçim yazar tarafından .

Şu an ortamda bir aile trajedisi var , Vegapunk ağır yaralı ama Nikanın umutlandırıcı tarafı resmediliyor . Arkanıza yaslanın ve gülün çünkü Nika her şeyi çözecek mesajı . Kaido savaşında da herkes artık umudunu yitirmişken Nika deliler gibi gülerek varlığı ile insanlara umut vadetti .

Sanırım one piece de gülmek her şeyin ilacı . Ölürken bile gülen D. Ailesi ve şimdi de onlarında iradesinin üstünde Nika ve gülüşü var.

Biz bu durumdan müzdaribiz ama E.oda nasıl bir düşünce ile bu yola başvurduysa inşallah sonunu bağlar .

Birde hayal gücü ile baş edemezsiniz mesajı var . Nikanın gücü hayal gücüyle paralel gelişiyor . Buda diğer ilginç yanı karakterin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık