Vegapunk çağırdı sanırım. Vegapunk arc'ın en başında devlerden yardım istemişti.
Yalanın batsın be kardeşim. Ben Sanji'nin bu arc tokatlayacağını söylediysem hakkın var. Seri sonundaki mücadelede tokatlayacağını söyledim evet, sonuna kadar da söylediğimiz arkasındayım.@İtachi_27 büyük patladı. Sanji Kizaru'yu tokatlayacak dedi Luffy vs Kizaru Round 2 oldu. Luffy yine tek atar Kizaru'ya dedi, Luffy tek atamamış.
yoo gayette sanji bu arc alacak dedin? senin mantığınla düşünelim o zaman: Seri sonu one piece bulunur beyler. Evet... gerçekten bulunacakk haaaa, seri sonu çünkü.Yalanın batsın be kardeşim. Ben Sanji'nin bu arc tokatlayacağını söylediysem hakkın var. Seri sonundaki mücadelede tokatlayacağını söyledim evet, sonuna kadar da söylediğimiz arkasındayım.
Luffy'nin teklediğini söyledim evet fakat ayağa kalktığı zaman Satürn'le kapışacağını düşündüğüm için bir kez daha tek atacağını iddia etmedim. Fakat tek atar mı? İstese kesinlikle atar! Oda'nın engellemelerine takılmazsa bariz atar.
Kaido gibi hasar almayan birine vurduğu son darbeyi Kizaru'ya vursa tekin tekinin tekini atar.
Şuan Egghead, Tanrı Vadisinin ufak versiyonu gibi. Tanrı Vadisinde WG-Denizciler-Köleler-Avlananlar-Roger Tayfası-Rocks Tayfası- Şövalyeler vardı, Eggheadde ise WG-Denizciler-Vegapunk-Kuma Bonney- Px Seraphimler- Luffy Tayfası- Henüz görünmese de BB tayfası var, Dorry ve Broggy ile birlikte Shanks ekibi de adaya çıkmış oluyor. Dorry ve Broggy Shanks'a biat etmişler, as kadro olmasa da bence Shanks'ın bir işbölümü gereği ordalar. Olası bir BB temasını bence onlar kesecek.bu ciddiyse çok saçma bulurum. dory ve brogy buraya neden geliyor? shanks eşlik ediyor mu? tayfayı elbafa götürmekten başka vasıfları olacak? kim çağrdı?
Luffy zaten rakibine bir posta yenilmeden yapamıyordu. Şaşırtmadı yine tekrar kapışmaları.
of Akainu amiralim de gelse Kuzan beceriksizinin baslattigi isi bitirip Saul’a delik acsa tadindan yenmez Sir Lord Alfa Oglu Alfa Akainu, Yonko Delen, D.lerin Gercek DusmaniSaul da gelmiştir