Luffy ateşi blokluyodu olabilir yani. Sanji’ye büyük eksi yazdı kizarunun çer çöp tokatlama saldırısını yemek.Kılıç olmadan bedene bastığı koka ile bloklayabilir mi?
Luffy ateşi blokluyodu olabilir yani. Sanji’ye büyük eksi yazdı kizarunun çer çöp tokatlama saldırısını yemek.Kılıç olmadan bedene bastığı koka ile bloklayabilir mi?
Mihawk benden güçlü, dercesine kılıç sallıyor reis.Kizaru nabıyon aga
Reis Kaido aynı tipteki G3 saldırısına yamulmuş. Ne bekliyorsun adamdan?Luffy'i zorlayacak bir adam yok gibi duruyor. Kizaru ile Satürn'ün bir gelmesi lazım.
Luffy ileri seviye silahlanma ile yapıyor onu.Sanji'de ileri seviye herhangi bir haki türü yok.Luffy ateşi blokluyodu olabilir yani. Sanji’ye büyük eksi yazdı kizarunun çer çöp tokatlama saldırısını yemek.
Ben niye görmedim ya nerede bu sahne özellikle Sanji'yi aradım yok bulamadım.Delinmiş zaten sahnede arkasından çıkan kan var. Ama nakavt olmamış.
Kim diyor Kaido bile şaşıyor nasıl bloklar diye. Kaido bilmiyor mu o haki tütünü.Luffy ileri seviye silahlanma ile yapıyor onu.Sanji'de ileri seviye herhangi bir haki türü yok.
İlk panelde sağ alttaki Sanji. Gövdesinde çubuk gibi kan lekesi var, sırtından çıkıyor gibi duruyor.Ben niye görmedim ya nerede bu sahne özellikle Sanji'yi aradım yok bulamadım.