Bu beynine tükürdüğümün sodası yapar mı yapar.Bu arc bizimkiler adadan ayrılırsa yalnız Kizaru’yu amirallikten atarlar. Kizaru bir daha niye savaşsın bizimkilerle?
Sanji vs Kizaru en çok beklenen ama hiç olmayacak dövüşlerden biri. Zoro vs Kizaru’nun bile daha çok ihtimali var.
Sanji delinmemiş saldırıyı bloklamış olursa elimizden çekeceğiniz var.
Bu Saturn Vegapunk’a bacağıyla saplayıp öldürememiş mi. Saldırı gücü sıfır. Sağlamlık desen yok. Hız da göstermedi duruyor öyle sabit. Sadece yenilenme ve hareketsiz bırakma var. Big Mom’un YC7sinde daha çok özellik var yemin ediyorum.Zoro da kolpa çıktı, dümenden kayboldum ayağı yapacak kesin. Lan o kadar gözlemin var, savaş seslerinin geldiği yöne gitsen bile yeter
Delinmemiş olsa bile Kizaru'yu tutamamış. Benim 3 4 gün once yazdıklarıma bak, yenemese bile bir süre tutar demiştim. Sanji ile özel bir derdim yok.Sanji delinmemiş saldırıyı bloklamış olursa elimizden çekeceğiniz var.
Oda sadece Luffy’i önemsiyor. Diğer karakterler gram umrunda değil.Bu beynine tükürdüğümün sodası yapar mı yapar.
Redon dediyse doğrudur.Sanji delinmemiş saldırıyı bloklamış olursa elimizden çekeceğiniz var.
Ağır yenilecekler ya robot kalktı, dev korsanları geldi. Satürn ölür gibi de Kizaru ile Lucci'nin kaderi ne olacak bakalım.Bu Saturn Vegapunk’a bacağıyla saplayıp öldürememiş mi. Saldırı gücü sıfır. Sağlamlık desen yok. Hız da göstermedi duruyor öyle sabit. Sadece yenilenme ve hareketsiz bırakma var. Big Mom’un YC7sinde daha çok özellik var yemin ediyorum.
Kizaru Satürn ölünce savaşmayı bırakır gibi. Lucci de yenilir artık.Ağır yenilecekler ya robot kalktı, dev korsanları geldi. Satürn ölür gibi de Kizaru ile Lucci'nin kaderi ne olacak bakalım.