Karşılık verir tek yer demiyorum.Ama yine dayağını yer.Sanmam , Snakemanı kolayca blokluyordu Kizaru . Luffy saf haki tabanlı girse de Kizaru ayak uydurur, karşılık verir .
Karşılık verir tek yer demiyorum.Ama yine dayağını yer.Sanmam , Snakemanı kolayca blokluyordu Kizaru . Luffy saf haki tabanlı girse de Kizaru ayak uydurur, karşılık verir .
Yolumuzu bulduk. Ne kadar gülüyor ise o kadar öfkeli imiş Kral.Ter ölçen Luffy fanı @Alpamis e kahkaha ölçer şoku. Gülmek de haram oldu bundan sonra. Kdkdkd
Luffynin kondisyonu yetmez bu şekilde Kizaruya . En fazla Kaidoya yaptığı gibi yumrukla hasar verir bir yerlere uçurur ama Kizaru o saldırılara devrilmez .Karşılık verir tek yer demiyorum.Ama yine dayağını yer.
Gurarara Gurarara
Neden yetmesin yahu ? Kaido müthiş dayanıklı bir karakter olduğu için o kadar uzadı mevzu.Kizaru bu kadar dayanıklı biri değil.Luffynin kondisyonu yetmez bu şekilde Kizaruya . En fazla Kaidoya yaptığı gibi yumrukla hasar verir bir yerlere uçurur ama Kizaru o saldırılara devrilmez .
Teach gülerek ada salliyordu reyiz. Hem de den den mushiden yayılan sesle.Hahahaha bütün adayı lastiğe çevirmiş çarşaf gibi sallıyor Nika Reis
Gura gura diye ötüp duran @Alpamis'a gura gura şoku xD
Hahahahaha
lşaksdjasldjaslkd
Yerden yere çarparken Kizaru'nun canı acımasın diye yapmış diyen de var.