Sensey'in lobi kimsede yok. Bizi böyle savunan çıkmaz.
Sensey'in lobi kimsede yok. Bizi böyle savunan çıkmaz.
Kizaru'ya güvenimiz tam reis. Hem güçlü gösterilecek hem de Satürn ile yolları ayrılacak.
Bilerek kullandırmıyor oda yoksa komaya girer kizaru bu sefer başını tutmaz direk bayılır.Luffy neden kral hakiyle vurmuyor Kizaru'ya anlamadım. Ya da vuruyor da etki mi etmiyor sadece başı mı dönüyor. Shanks Kid'i tekledi yahu.
Oda'ya sorsan cevap veremez mantık çerçevesinde. Canım istemiyor der.Luffy neden kral hakiyle vurmuyor Kizaru'ya anlamadım. Ya da vuruyor da etki mi etmiyor sadece başı mı dönüyor. Shanks Kid'i tekledi yahu.
safları sıkılaştırmanız lazım, sonlara yaklaşıyoruz Mihawk yakında sahne alırBen varım kardeş, ben varım.
Oda Luffy’nin katil olmasını istemiyor…Luffy neden kral hakiyle vurmuyor Kizaru'ya anlamadım. Ya da vuruyor da etki mi etmiyor sadece başı mı dönüyor. Shanks Kid'i tekledi yahu.
Çok eski bir sbsde birisi sormuş "Neden Luffy rakiplerini öldümüyor?" diye, Oda da "Rakibininin hayallerini mahvediyor" gibi bir şey demiş. Kaido ve Bm yaşıyordur bu lafına göre.Oda Luffy’nin katil olmasını istemiyor…