Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Doll'a sert bir ifade ile git diyip karizma kasınca konvoya çıktınız sokakta şimdi Shanks'a kasıntı diye sallıyorsun yakışmıyor... Sakazuki mesela kasılmaktan kabız olacak öyle geziyor ortada. Oda da karizmalarına zeval gelmesin diye deli gibi kolluyor zaten bunları. Hachinosu ve Egghead arcları amirallerin plot armoru yüzünden seyir zevki sıfır birer çöpe dönüştü. Bi Kaido vs. Luffy'ye bak bir de sirk gösterisinden bozma Kizaru dövüşüne bak. Garp vs. Kuzan zaten tam tiyatroydu.

Kaido, Big Mom ve Beyazsakal gibi imparatorların gücünden şüphe etmem ama karakter olarak Kaido ve Big Mom'ı sevmem mesela. Yaşayan imparatorlardan bir tek Shanks'ı severim. Sadece yonko lobisi değil One Piece serisi Shanks'ın yüzü hürmetine dönüyor.
Teach ve Aramaki'nin iş birliğiyle Shanks'ın kestanesi çizilirse Amiral Lobisinin ortamlara giriş şekli:
 
Oda Zoro diye bir karakter olduğnu unuttu bence
Bence Hayır, unutmadı, aslında onu çok iyi hatırlıyor. Umutlar tükenmeye yakınken, Zoro, içeri giriş yapacak. Çok kısa bir flashback ile Zoro vs Lucci olup Zoro'nun nasıl olur da Luccy'i korkular içinde bıraktığını ve Luccy'inin dövüş sonucunda korkudan tir tir titrediğini gösterecek. "Öldür beni Zoro" diye yalvaracak Luccy, Sonra sahne yine günümüze gelecek ve Zoro vs Satürn başlayacak. Satürn ise neden Zoro'nun kendisine karşı güçsüz hissetmediğini şaşkınlıkla karşılayıp Zoro'ya saldıracak. Saldırıları kolayca karşılayan Zoro, Satürn'e:"Senden çok daha güçlü olan şeytanla ben Wano'da karşılaştım(baygın iken Zoro'nun gördüğü ölüm meleği).😁
(Hard Zoro fanı olduğumu hissettim🤣)
 
Son düzenleme:
@Kuroro @sensey

Aramaki’nin neden Shanks’ın hakisinden etkilendiğini açıklıyorum. :)

Aramaki küçükken One Piece’in Konya’sı gibi bir adada yaşıyormuş. Halk o kadar bağnazmış ki Kutsal Ejderlere tapıyormuş. Küçükken Aramaki’nin beynini Kutsal Ejderler tanrıdır diye yıkamışlar ondan psikolojik sorunları olmuş. Sonrasında bir gün Garling kara kılıcını görmüş ve sen beni geçmişsin seni amiral yapalım diye karar vermişler. Aramaki tanrı olarak gördüğü kişiden amirallik teklifi alınca sevinmiş şükür orucuna başlamış. Daha sonra Shanks haki patlatınca Aramaki onu kutsal ejderlerden sanmış ve heyecanlanmış. Olay bundan ibaret.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık