Bu haliyle bahsettiğin kadar güçlü izlenimi vermiyor. Böyle ikide bir sınırına gelirse uzun savaşlarda dezavantajlı konuma düşer.Plot gelişsin diye Reis sınırları zorlamıyor, biraz hareketlendi Gura gura etkisi yaptı adada büyük çar.
Bu haliyle bahsettiğin kadar güçlü izlenimi vermiyor. Böyle ikide bir sınırına gelirse uzun savaşlarda dezavantajlı konuma düşer.Plot gelişsin diye Reis sınırları zorlamıyor, biraz hareketlendi Gura gura etkisi yaptı adada büyük çar.
Amcana bir şey olmuş mu hocam haber alabildin mi ?İhtimaller böyle reis
Redon'nun manga şirketinde reklam çalışanı olma yüzdesi > Redon'nun Oda olma yüzdesi > Redon'un gerçekten spoilercı olma yüzdesi > Redon'un yakalanma yüzdesi
Zoro veya Sanji'nin Kizaru'yu alması mümkün değilmiş görmüş olduk. Daha Luffy bile yenemedi.Tam güç Kizaru tüm tayfayı temizlermiş gerçekten reis.
O Luffy ve Nika'nın beceriksizliği. Lütfen bunu hele hele de Zoro gibi başyapıt ve jenerik ve ayrıca karizmatik bir karakterle karıştırmayalım.Zoro veya Sanji'nin Kizaru'yu alması mümkün değilmiş görmüş olduk. Daha Luffy bile yenemedi.
Teşekürler dostum sorduğun için. Amcamın çayını çok seven Japon bir yönetici birkaç hafta önce amcama bu videoyu atmış.Amcana bir şey olmuş mu hocam haber alabildin mi ?
Amcan cin gibi adam vallaTeşekürler dostum sorduğun için. Amcamın çayını çok seven Japon bir yönetici birkaç hafta önce amcama bu videoyu atmış.
Takip edenler bilir zaten, amcam bana metin yerine böyle mesajlar gönderiyordu son haftalarda... Ona bir şey yapmamışlar o sebeple.
Amcana uzun ömürler diliyorum Allah başımızdan eksik etmesin.Teşekürler dostum sorduğun için. Amcamın çayını çok seven Japon bir yönetici birkaç hafta önce amcama bu videoyu atmış.
Takip edenler bilir zaten, amcam bana metin yerine böyle mesajlar gönderiyordu son haftalarda... Ona bir şey yapmamışlar o sebeple.
Redon:Duruşmada hakime gif gösterir, delireceksiniz der
Amcaya sahip çıkalım, spoiler sağlayıcımız oluyor o bizim.Teşekürler dostum sorduğun için. Amcamın çayını çok seven Japon bir yönetici birkaç hafta önce amcama bu videoyu atmış.
Spoilerdan olmuş tutuklanma ehehehhihihihiAmcaya sahip çıkalım, spoiler sağlayıcımız oluyor o bizim.