Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk gördükleri zaman 200 yıl önce de çalıştığı fakat bir anda kendi kendine durduğu söylenmişti, o zaman çalışmasına sebep olan kişi kimdi acaba.
Oda, maalesef tahmin edilebilirlik açısından oldu bittiler yüzünden artık öngörülemez bir hâle getirdi seriyi. Açıkçası hiçbir fikrim yok. Belki antik robot savaşır hâle gelince Goroseilerden bir flasback görebiliriz ne olduğuyla ilgili.
 
Kainattaki herkes baştan sona binlerce, milyonlarca, milyarlarca yıldır Nika'yı bekliyormuş bunu da anlamış olduk :fool:


Mustafa Kemal Atatürk

"Şayet bir gün, çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun!”
 
Tayfanın Buster Call'dan kaçabilmesi için yazılan şeyin bu olmaması gerekiyordu. İmparator tayfasısın, Nika'ya, yüzlerce bölüm dahi diye tanıtılan Vegapunk'a, arkadan da destek adan Dorry ve Brogy'e sahipsin ama buradan kaçmanı sağlayan şey pacifistaların Bonney emrine geçmesi. Güzel hikaye ustam, yeriz.
 
Sanji nasıl dodgelayamaz bu atağı arkadaş ya. Queen görmüş adamsın içinden geç demiyoruz Nika gelene kadar oyala bu adam Sanjiyi hiç güçlü göstermeyip bir anda akıl almaz işler yaptırıyor. Yeni dünyada vs attırmadı adama bir anda Queen kestirdi. Hikayede gerekince Katanın saldırısını dodgelatıp Wci de en çok iş yapan Ovena belli etmeden tekme attırıyordu. Sen gel osuruktan saldırıyı engelleyeme. Ya bu adamın kafasın baştanda beri bizim düşündüğümüz gibi komutan seviyesi meviyesi hiç yokmuş boşuna tartışmışız. Zaten galdinodan tek yiyen devler geldi kesin show yaparlar dediğiniz gibi. Güç işinin iyice ağzına sıçtı. Halbuki bu amiral dövüşlerinden neler bekliyorduk. Luffynin dövüşlerini ciddiye alamıyoruz artık. Zaten amirale uzaktan hakiyle diz çöktürdü adam. Hiç denge menge hak getire anlık kişileri uplayıp downlıyor sokayım yazacağın hikayeye ben yurt dışı forumları hiç takip etmiyorum bir tek biz mi takılıyoruz buna bu Allahın cezası manga en niyahetinde dövüşleri için de takip ediliyor kılıçlara bile seviye vermişsin be adam sen buna nasıl dikkat etmezsin. Nasıl tutarsız hale getirmek iten çekinmezsin çok saçma ya. Valla manga harbiden eriyor ya. Çok asabımı bozuyor sevdiğimiz şeyi ne hallere soktu. Kata dövüşünden beri bir daha seviye meviye toparlayamadı bu adam
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık