Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumayı devredışı bırakmasaydı pati gücüyle her saldırıyı püskürtebilirdi ama illa aciz kalacak manyak replikle bölmeye çalışacak karakterleri.

Neyse ki nika da kizarunun kapatma düğmesi var vurdu mu kapanıyor,iyice mazluma döndü kizaru sıkıldıkça dinlenip dinlenip dövüyor kizaruyu.

Zaten luffy ile başa çıkacak kimse yoktu bir de devler belki daha fazlası da geldi saturn ışınlanmazsa işi zor yaptıklarından sonra cell gibi hücreden bile yenilenemiyorsa bu devler bir saldırıda toz bırakmazlar saturnden geriye herif gene yıaa kaçardım da işte filan diye sallar ama franky,bonney vs den yediği gibi önüne geleni yer bu sefer ölür artık zaten oda adama saldırı bile vermemiş sıktı artık bacak atıp duruyo önüne gelene yüz tekme tadında başka bi numarası yok keşke hiç yapmasaymış bu elemanı kendi de beğenmedi heralde ki ilk bunu gösterdi ilk bu harcanır.

Sanji ile franky de gözlem olmaması kötü olmuş kizarudan kaçabilirlerdi gerçi sanji elemanları korumak için gitti galiba ama yine de bloklayabilmeliydi zırhlanmayla artık bu seviyelere gelmiş olması lazım çoktan madem haki meyve gücüne karşı koyabiliyorsa zorlanmaması lazım artık zorronun sanjinin böyle meyve saldırılarından law gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık