Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyiz Luffy Lucci'yi ciddiye bile almadan dalga gece gece yendi. Sen bu işleri bırak artık. Yaşlanmışsın. Gel seni gömek.
Kesinlikle bu yorumuna katılıyorum, gömülme zamanım da yaklaşıyor ama aklıma takıldı yaşlıları gömüyorsak ilk başta bu arkadaşı gömmemiz gerekmez mi ?

Biraz göm şuna ya Alpa, söz sonra beni gömmene ses çıkarmam xD

İyi yazmışsın ama Oda şöyle yapar;

- Kizaru ve Saturn etrafa bakarlar ve tehditler savururlar,
- Luffy yemek yemeye devam eder,
- Sanji, diğer herkesi alıp farklı bir araca yerleştirir,
- Kizaru bu aracın da önünü keser ve Sanji yine söver,
- Lucci ve Zoro çarpışmaya devam ediyordur, Jinbe de taraftar gibi bunları izliyordur,
- Bölüm sonunda denizciler “o kişiler çok güçlüydü, kaçmalıyız” derler ve bölüm biter. Bölümün son notu; “onlar da kim !?”
"Onlar da kim !?" kahkaha attım 😂 😂 İş yerinde aşırı gergin bir ortam mevcut ama şu yoruma o kadar güldüm ki kendime geldim

Kesinlikle bu yorumuna katılıyorum, gömülme zamanım da yaklaşıyor ama aklıma takıldı yaşlıları gömüyorsak ilk başta bu arkadaşı gömmemiz gerekmez mi ?

Biraz göm şuna ya Alpa, söz sonra beni gömmene ses çıkarmam xD
Soda'nın işleri Nika formuyla Kaido'yu yendikten sonra bu etkiyi görmedik, dövüş içinde kendindeyken görmüştük bu halini. Muhtemelen bu hali kendi hayal gücünden kaynaklı çıkacak.

Konudan bağımsız,
Oda: hey redon take this money do smt. Need to up selling.
Redon: ok boss.
Konuyla bağlantılı
Kaldığı yerden devam. Farklı karakterlerden,tayfadakilerden, hareket görürüz ama o gelenleri yine göremeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık