Hakiyi bu adam sayesinde biliyoruz.Adam falan değil yani, dediklerinin de pek önemi yok. Kolpa sıkıyor olabilir.
Luffy'nin gerçek haki öğretmeni bu adamdırHakiyi bu adam sayesinde biliyoruz.
Shanks'dan bahsediyor,Ray.Rayleigh'nin sözünü ettiği kişilerden.
Dof yeterince güçlü.Amiraller ile imparatorlar top tier zaten.Kata'nın balon olduğunu kabul ediyorum ama sen de bu konuda niyeyse dolusun ya :S Bir de bence en balon çar Dof. Adam G4e karşı yok oldu Amiral falan diyen vardı...
G4 ilk kez Dof'a karşı açıldı diye öyle oldu bence.Kata'nın balon olduğunu kabul ediyorum ama sen de bu konuda niyeyse dolusun ya :S Bir de bence en balon çar Dof. Adam G4e karşı yok oldu Amiral falan diyen vardı...
Gear 5 Luffy Lucci karşısında ne zaman zorlandı.G4 ilk kez Dof'a karşı açıldı diye öyle oldu bence.
Luffy, G4 modundayken Yc2 Krakere yaklaşamadı bile. Dof, marineford savaşında Yc2 Jozu'nun sırtında çay partisi veriyordu.
G5 Nika da Lucci'ye karşı Kaido'dan daha çok zorlandı. Kaido ile ip atlıyordu.
G5 nika tek yukrukta feleğini şaşırttı Lucci'nin...G4 ilk kez Dof'a karşı açıldı diye öyle oldu bence.
Luffy, G4 modundayken Yc2 Krakere yaklaşamadı bile. Dof, marineford savaşında Yc2 Jozu'nun sırtında çay partisi veriyordu.
G5 Nika da Lucci'ye karşı Kaido'dan daha çok zorlandı. Kaido ile ip atlıyordu.
Kaido'yu ip yapmışsa ne olmuş yani? G5 formunda olmasına rağmen 2. kez yenildim diyen kim ona bakalım.G5 Nika da Lucci'ye karşı Kaido'dan daha çok zorlandı. Kaido ile ip atlıyordu.