Adamın muhtemelen 10 karısı falan vardır, zevk almadığı söylemek garip geldi.Satürn övdüğümü sanıp bunu yazman amiral lobisine eksi yazdırdı.
Adamın muhtemelen 10 karısı falan vardır, zevk almadığı söylemek garip geldi.Satürn övdüğümü sanıp bunu yazman amiral lobisine eksi yazdırdı.
Kötülük olsun diye yapmıyor, yaptığı şeyin doğru ve normal olduğuna inanıyor dedim ve evet 10 tane karısı da olsa başkasının karısını da elinden alsa bunu kötülük olarak değil hak ettiğini düşündüğü için yapıyor. Düşünce yapıları zaten kötü heriflerin.Adamın muhtemelen 10 karısı falan vardır, zevk almadığı söylemek garip geldi.
Bu onu sıradan bir psikopat yapar. Kizaru ile falan yine kıyaslayamazsın. Adamlarda empati yok.Kötülük olsun diye yapmıyor, yaptığı şeyin doğru ve normal olduğuna inanıyor dedim ve evet 10 tane karısı da olsa başkasının karısını da elinden alsa bunu kötülük olarak değil hak ettiğini düşündüğü için yapıyor. Düşünce yapıları zaten kötü heriflerin.
Kaido Doflamingo için empati yapıyordu.Bu onu sıradan bir psikopat yapar. Kizaru ile falan yine kıyaslayamazsın. Adamlarda empati yok.
Sahneyi hatırlamıyorum ama saçma sapan bir şeydir. Kaido dünya hükümetini yıkıp yerine daha iyi bir gelecek düşünse saygı duyardım, daha kötüsünü hayal ediyor. Nasıl ki Shanks, WB, Dragon'a iyi diyorum onun da hakkını verirdim.Kaido Doflamingo için empati yapıyordu.
Mevzu karakterlerin fiilleri işlerken bunu zevk için mi yoksa doğru olduğunu düşündüğü için mi yaptığı noktasından buraya geldiği için toparlayayım. Satürn insanları böcekten farksız görüyor ve kendi yaptıklarını zevk için değil doğru olduğunu düşündüğü için yapıyor. Akainu da yaptıklarını mutlak adalet adına doğru gördüğü için yapıyor. Birine psikopat diyerek ötekini olaydan ayıklamak bana makul gelmiyor.Sahneyi hatırlamıyorum ama saçma sapan bir şeydir. Kaido dünya hükümetini yıkıp yerine daha iyi bir gelecek düşünse saygı duyardım, daha kötüsünü hayal ediyor. Nasıl ki Shanks, WB, Dragon'a iyi diyorum onun da hakkını verirdim.
küfüre serbest bir konu açarsanız o zaman inşallahBonneynin gerçek babası Satürn çıksa ya dramanın dibini sıyırmış olur Oda...
Akainu işlenmediği için hakkında yorum yapamam. Şuradaki Kizaru ile Satürn kıyaslanmaz ama. Vega Kizaru'ya sana yalvarırım derken bile Kizaru yüzünü utancından yere eğiyor. Kötü diyebilirsin de insani yönleri Satürn'den çok daha fazla. Kizaru ileride doğru yolu bulabilir, Satürn için öyle bir şans gözükmüyor.Mevzu karakterlerin fiilleri işlerken bunu zevk için mi yoksa doğru olduğunu düşündüğü için mi yaptığı noktasından buraya geldiği için toparlayayım. Satürn insanları böcekten farksız görüyor ve kendi yaptıklarını zevk için değil doğru olduğunu düşündüğü için yapıyor. Akainu da yaptıklarını mutlak adalet adına doğru gördüğü için yapıyor. Birine psikopat diyerek ötekini olaydan ayıklamak bana makul gelmiyor.