Zincirsiz Kizaru bu ada için çok güçlü. Adam düz haliyle Luffy'yi komaya soktu. Satürn ise bu bölümle beraber orijinal Amiraller kadar etmediğini gösterdi. Kizaru arkadaşlarını kurtararak arcı bitirir. Asıl dövüş Nika ve Satürn arasında olacaktır.
Zincirsiz Kizaru bu ada için çok güçlü. Adam düz haliyle Luffy'yi komaya soktu. Satürn ise bu bölümle beraber orijinal Amiraller kadar etmediğini gösterdi. Kizaru arkadaşlarını kurtararak arcı bitirir. Asıl dövüş Nika ve Satürn arasında olacaktır.
Kizaru’nun dramı çok daha büyük etkiledi beni.Arcın en derin işlenen karakteri Kizaru oldu.
Saboculuğun bile fake geldi şuanKizaru’nun dramı çok daha büyük etkiledi beni.
Yakında bitecek Kizaru paşa. Sıkma canını.Arcın en derin işlenen karakteri Kizaru oldu.
En büyük hurdacıyım diye gezindin ama Kid’i listeye bile zor aldın. Gelip benim Sabo sevgimi sorguluyorsun şimdi…Saboculuğun bile fake geldi şuan
Bence yaz bana zaten adam imana geldi gibi göründü.Şu an bölümü çeviriyorum, Vegapunk'ın balonlarına "Yüce Rabbimin hikmetinden sual olunmaz" yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Yazsam sırıtmaz çünkü.