Redterörün dediği gibi Yav he he..Ciddiye almıyorum sen milleti kandırdın bunca zaman şimdi deşifre oldun.
Kide en çok laf atıldığı dönemde en çok ben koruyordum. Magellan ilk 30umda yoktur onu da koruyordum ben haksızlığa uğrayanı korurum.
Redterörün dediği gibi Yav he he..Ciddiye almıyorum sen milleti kandırdın bunca zaman şimdi deşifre oldun.
Bir ara bana takeover atmaya kalktın en has hurdacı benim diye. Lobide senden taraf olan olmayınca başaramamıştın. Cesaretin beni etkilemişti, cesur bir hurdacı dedim ama dümenmiş.Redterörün dediği gibi Yav he he..
Kide en çok laf atıldığı dönemde en çok ben koruyordum. Magellan ilk 30umda yoktur onu da koruyordum ben haksızlığa uğrayanı korurum.
Hala öyle düşünüyorum en has benim. Sana liderliği saldım çünkü ekip sana daha çok güveniyor, sözünü dinliyor o yüzden liderlik yapmaya en uygun sensin diye düşündüm.Bir ara bana takeover atmaya kalktın en has hurdacı benim diye. Lobide senden taraf olan olmayınca başaramamıştın. Cesaretin beni etkilemişti, cesur bir hurdacı dedim ama dümenmiş.
Hakaretten banlayın lütfen.Hala öyle düşünüyorum en has benim. Sana liderliği saldım çünkü ekip sana daha çok güveniyor, sözünü dinliyor o yüzden liderlik yapmaya en uygun sensin diye düşündüm.
Fruit ve Sodex'i taklaya getirdiğin de oldu da alışmış kudurmuştan beterdir hala saf tutuyorlar arkana... Ben liderliğe uygun değilim senin gibi, sen iki al verle en karlı çıkıyon işin içinden...
Şuanki mangaya göre sen Dragon'sun ben Sabo kısaca
Ben Dragoncuyum hakaret sayılmaz o yüzdenHakaretten banlayın lütfen.