Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104: Teşekkür Ederim, Babacığım

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 83 61.5%
  • Orta

    Kullanılan: 33 24.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öz oğlu Zoro, Lucci'yi henüz kesemediği için kötü gözükmüyor; ama Saturn karşısında hareket edemediği için kötü gözükecekti, anlıyorum. Bu Oda ne duyarlı adam ya, Saturn karşısında kötü gözükmesin diye Lucci'yle eşleşti. :D Çok mantıklı cidden.

Oda'nın işine gelirse Zoro da, Luffy de, Jinbei de hareket edemezlerdi. Fakat ortada bir olgu var, o da; haki ile meyve güçlerini engelleyebiliyorsun. Bunun için de; ilk olarak olarak bunu tecrübe etmiş olman, yani bilmen gerekiyor, ikincisi de yeterli hakin olması gerekiyor. Zoro bunu hem tecrübe etti, hem de gayet iyi hakisi var. Aynısı Jinbei için de geçerli, adam kaç senedir korsan ve gayet güçlü birisi. Sanci'nin ise haki konusunda sıkıntısı olmasa bile, böyle bir şeyi tecrübe etmediği için bilmemesi gayet doğal. Sanci'nin küçük düştüğü bir durum yok, sizin beklentiniz fazla sadece.
Konu Zoro oldu mu duyarlı adamdır. :D

Haki ile ilgili dediğin kısım doğru ama o sahnede Jinbe veya Zoro olsa durumun değişeceğini hiç sanmıyorum. Hadi Zoro daha güçlü neyse ama Sanji hareket edemezken hamsinin hareket etmesi mümkün değil. :D
Redditte böyle bir benzerlik yakalamışlar mesela. Oda istedikten sonra bu durum hiç değişmez. Kuma gelince Sanji yine ayağa kalkıp şovunu yaptı. Önemli olan o.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık