Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104: Teşekkür Ederim, Babacığım

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 83 61.5%
  • Orta

    Kullanılan: 33 24.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy dahil olmuyor o listeye. Kaptan dahil değil. Zaten 10 adam yeterli olur diyor. Kendisini kast etmiyor.



Karasakal Korsanları

Edward D. Teach
1) Jesus Burgess
2) Shiryu
3) Van Augr
4) Avalo Pizarro
5) Lafitte
6) Catharina Devon
7) Sanjuan Wolf
8) Vasco Shot
9) Doc Q
10) Kuzan


Aynı şekilde Shanks inatla Marco'yu tayfasına istiyor.

Shanks
1) Ben Beckman
2) Lucky Roux
3) Yasopp
4) Limejuis
5) Bonk Punch
6) Hongo
7) Building Shake
8) Howling Gab
9) Rockstar
10) Marco (Muhtemelen)

Momonosuke 1056. Bölümde tayfayı arıyor ve sırasıyla tek tek tayfa üyelerini katılış sırasına göre sıralıyor.

Luffy
1) Zoro
2) Nami
3) Usopp
4) Sanji
5) Chopper
6) Robin
7) Franky
8) Brook
9) Jinbe
10) Yamato (Hayrlı Olsun)


Onigashima da yaşanan savaş boyunca Luffy'de dahil tayfadan hiç kimse Yamato'nun hibrid formuna şahit olmadılar. Franky tam şahit olacaktı ki son anda hibrid formuna geçtiğini görmediler. Belli ki Oda bunu ileride kullanacak. Yamato'dan havalı bir giriş bekliyorum.

 
Son panelde adayı çevreleyen savaş gemilerinin atışa geçmesinin beklenmesi olayın hasır şapka filosunun gelişine bağlanacağı bir işarete benzettim şahsen.

Bu arada farkettiyseniz Satürn'ün kendini yenileme özelliği marco'nun yenilenmesine aşırı benziyor sadece alevlerin rengi mavi değil siyah muhtemelen.

Karasakal korsanlarının adaya gelişi ise bence sadece seraphimleri ele geçirmek için bence (zaten seraphimler baloncuk içinde hapsolmuş durumda)
Peki karasakal korsanları seraphimlere nasıl emir verebilir ki diyeceksiniz bunuda Lafitte sağlayacak tıpkı adalet kapılarındaki askerlere komut verdiği gibi seraphimleride hipnoz ile kontrol altına alacaktır.
 
Her bölüm istisnasız elindeki giflerden rastgele olanlarını atıp duruyor.Bildiğin dalga geçiyor milletle.Asıl anlamadığım bu camiada nasıl ciddiye alınıyor bu şahıs.Ergen veledin tekimi yoksa hasta birisimi çözemedim.
İnanır mısın, saçma bir şekilde keyif almaya başladım veya başladık. Adam, deli etti bizi, ne küfürler ediyorum ama haftaya bu herife sövmeden başlayınca canım sıkılıyor, moralim bozuluyor.
 
Bu gülme bölüm içeriğiyle ilgiliyse ya luffydir hep gülüyor yada bana karasakalı gösterecek gibi geliyor. Artık neredeyse. Garpı esir aldığını görüyordur belki. İkinci bir ace vakası olabilir. Ama bu sefer schiyken yaptığı ihanetlere göre nasıl bir şey isteyebilir bilmiyorum. Ki garpın kendisi de beni boşverin falan diyecek biri. Yeni nesile (Koby) yer açmak isteyecek biri. Hasır şapka filosu inşallah gelmiyordur. Aniden olmuşlar. Nerede ne yapıyorlar hiç göstermeden hepsini yolda buluşturup getirmesi iğrenç olur benim görüşüm. Kuma gibi önceden gösterseydi keşke. Kaldı ki Luffy artık öyle ölümcül duruma da düşmüyor wanodan sonra. Gelseler orada görmeliydik. Adam azraille kanka oldu orada. Bundan sonra luffyden dolaylı veya doğrudan bir mesaj almadan çıka gelmemeliler. Diğer seçenekler buster call için en yakın mevkideki amiral ryukugyu. Kısa zaman önce wanodaydı. Eğer kizaru başkanlık edemeyecekse. Bu bölüm booomboştu. Az önce oharayı okudum. Artur reis bile kılı kırk yararak bişeyler yazmaya çalışmış. İlk defa okurken sarmadı adamın yazısını. İnşallah gelecek bölüm artık kh dedirtecek bilgi bombardımanı bölüm yada bir iki adım ileri ilerletecek bir bölüm olur da üzerinde düşünürüz.
 
Bölümde yaşanan olay yok neredeyse. Kuma'nın yumruğu iyi oldu sadece.
Zoro'nun nerelerde olduğuna dair kimsenin fikri yok. Belli ki yine Satürn herkese bir şeyler yapacak, kıymetli Zoro'su kötü duruma düşmesin diye yine kayıplara karıştırmış soda :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık