Oda'da onu çizecek oturgaç yok. İlla Nika'ya yamayacak Kizaru'yu. Halbuki Sanji dövüş stiliyle Kizaru'nun direkt rakibi olan bir herif. Allah'tan seride kılıç ustası denen bir kavram var. O da olmasa kılıç ustalarıyla da Nika dövüşürKizaru vs Sanji görmek isterdim açıkçası daha sanjinin kizaruyu alabileceğini düşünmüyorum ama Dünya gözüyle bir Amiral vs Sol kol görmek fena olmazdı.
Reyiz G5 saldırılarının hepsi büyük değil diğer saldırılar. Kaido'ya vurduğu final atak da zaten Kizaru'ya vurduğundan katlarca güçlü bir saldırı.
Örümcek olduğu için dayanıklılığı düşük bunun.Kuma'nın yumruğu mu çok güçlü yoksa bu malın tarzı ölümüne yenilenmek olduğundan savunması mı ekstrem seviyede değil çözmek lazım. Ona göre 5 malın seri sonu rakipleri belli olur. Gerçi bu köpeğin güncel arcta ölmesi lazım. 4 mal diyelim
Lucci'nin G5'ten yediği son yumruk emsal olabilir mi?Reyiz G5 saldırılarının hepsi büyük değil diğer saldırılar. Kaido'ya vurduğu final atak da zaten Kizaru'yu vurduğundan katlarca güçlü bir saldırı.
Yılların birikmişi var beNormalde One Piece'te öyle yumruk atmayla uzuv falan kopmaz. Saturn'un yenilenmesi var diye bol keseden kopartıyor Oda
Doğru diyorsın sonuçta bilim bakanı bu adamJay Garcia'nın da bir bilim insanı olduğu düşünülürse kendini yenilemenin yolunu bulmuş olabilir mi acaba? Hiçbir meyvenin kopan uzuvları geri getirebileceğini düşünmüyorum.