Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir arc sonra Coby’nin kolunu kırdığı Pizarro’yu alınca mı amiral seviyesine gelecek Sanji?
Ne coby imis arkadas pizarro meyve gücünü kullanirken haki bile basmadı seri de ne olaylar var takılmışsınız coby nin el kırmasına sanki çok absürt bir olay yapmış gibi seride elemanlar kafalarıyla bina yıkarken üstelik.
 
Vasco Pizarro’dan güçsüzdür. Alkol meyvesiyle ne yapacak?
Ben öyle bakmıyorum olaya. Zoro ve Sanji birbiriyle sürekli didişiyor. Aralarında bir rekabet söz konusu. Wano da eşleştikleri rakipleri de aynı kendileri gibi kedi köpek misali kapışıyordu. Vasco ve Shiryu ile kapışacak olmalarını düşünme sebebim Sanji'nin en çok istediği meyve görünmezlik meyvesi, Zoro'nun en çok sevdiği şey ise alkol. Burada bir zıtlık olacak ve Zoro görünmezlik meyvesine karşı, Sanji ise alkol meyvesine karşı savaşacak diye düşünüyorum.
 
Vasco Pizarro’dan güçsüzdür. Alkol meyvesiyle ne yapacak?
Ne çürük çarık meyvelerle neler neler yapıldı alkol meyvesiyle mi bir şey yapamayacak yanıcı saldırı olur halüsilasyon görmelerine sebep olabilir sadece hayal gücünü zorlamayla bile bir sürü saldırı şekli türetebilirsin fiziksel saldırı almayan elemanlara karşı bir artısı olabilir.Oda'nın hayal gücüne kalmış.
 
Ooooooooohhhhh. Ne geçirmiş Kuma beee! 💪

Yalnız Satürn'e nükleer atsan adam yine iyileşecek gibi duruyor. Enteresan olan şu. Marco, King gibi adamlar kendilerini iyileştirseler bile bir noktada hasar almaktan çekiniyor veya bu hasarı almamaya çalışıyorlar. Çünkü yenilenmelerinin de bir sınırı var. Fakat Satürn saldırıyı almaktan ne çekiniyor ne sıyrılmaya atlatmaya çalışıyor. Bu adamların sonsuz yenilenme gücü mü var yoksa Satürn mal mı ?

Dikkatimi çeken 2. şey şu:

Yanlış hatırlamıyorsam düzeltin. Satürn bu zamana kadar hep şeytan meyvesi güçlerini kullandı. Hiç hakiyle ilgili bir gücünü kullanmadı. Kendisi için haki kullanmaya değecek bir karakter mi olmadı yoksa başka bir durum mu var ?
Ölümsüzlük ile ilgili olabilir yeteneği . Eğer teoriler doğruysa Gorosei yüzyıllardır yaşıyor olabilir
 
Tekrar söylüyorum, güç odaklı konuşmadan, Oda’ya OP dünyasının tanrısı dersek, Kizaru Kaido ve Big Mom’dan çok daha büyük bir karakter çünkü Oda’nın saygısı var. O en güçlü denilen Kaido bile gözleri pörtleyerek karikatüre dönüştü, en sonunda boynuzu kırıldı ve sümük gibi yerin yedi kat altına gömüldü. Gururu ve hayalleri yok edildi. Big Mom da rezil duruma düşürülüp durdu.

Oda, Kizaru babayı seri sonuna kadar güzelce işleyip hakkını verecek.
Oda amiralin kendisine saygı duymuyor. Esinlendiği japon aktöre saygı duyuyor. Bu yüzden şu ana kadar amirallerle küçük düşürecek bir şey çizmedi.
 
Oda amiralin kendisine saygı duymuyor. Esinlendiği japon aktöre saygı duyuyor. Bu yüzden şu ana kadar amirallerle küçük düşürecek bir şey çizmedi.
Kizaru’yu nefret objesi yapmadı, okları Satürn’e çevirdi ve Kizaru’ya okuyucu ile bağ kuracağı anlar çizdi. En başta amiralleri yaratırken saygı duyduğu için aktör görüntüleri vermiş olmasın?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık