Satürn ölürken Zoro'nun kılıcının üstüne düşmüş, böyle bal Luffy'de bile yok derler.Haftaya Zoro şu sahnenin benzerini yaparsa ne olur?
Satürn ölürken Zoro'nun kılıcının üstüne düşmüş, böyle bal Luffy'de bile yok derler.Haftaya Zoro şu sahnenin benzerini yaparsa ne olur?
Kid sağ kol alsın öpsün başına koysun.Seri sonu Kid > Linlin
Mütiş yorumlamanı yine ortaya koymuşsun reis.Kid sağ kol alsın öpsün başına koysun.
Ben Lucci ile Kaku'yu düşünmüştüm Zoro'nun sırtındaSatürn ölürken Zoro'nun kılıcının üstüne düşmüş, böyle bal Luffy'de bile yok derler.
Gerçekten Oda'da böyle bir beyin yok. Beni yanıltırsa evi arabayı satar Oda'ya çaycı olmaya Japonya'ya giderim.Ben Lucci ile Kaku'yu düşünmüştüm Zoro'nun sırtında
Bence bu efsane sahnenin hatırına Kuma'yı kurtarması gerek Sanji ile Zoro'nun. Hem güzel bir gönderme olur ama Oda nikadan fırsat bulur mu bakalım.
Fujitora egghead gelir mi@sensey Senin Japonya'da ki amcanin cay servis ettigi bi adamdan soyle bi duyum aldim: "Kizaru arc sonu Kuzan'in davetiyle karasakal korsanlarina katiliyor "
amiralleri küçük görmeyi salsakmı hocam kizaru mental diffli üstün çıktıLuffy reyiz isteseydi Kizaru şu an kendi cenazesinde olurdu beyler.
Satürn'ün güç seviyesini bilmiyorum şuan. En kötü amiralir herhalde. Ama luffyden dayak yiyeceği için sen yonkou+++++ olarak aklında oluşturmuşsunur zaten.Resimler gelse de burada verilen zarar ve ter oranı üzerinden güç dengesi oluşturucaz.