Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumanın o saldırısı serideki en duygu yüklü saldırılardan biridir muhtemelen. Böyle saldırılarda kendi seviyesinin epey üzerine çıkıyor karakterler ki kuma da zaten güçsüz bir karakterde değil. Satürn hiçbir şey olmadan devam ediyorsa imparator seviyesi olma ihtimalini güçlendirir. Bence en güçsüz gorosei bu. Tüm ayak işlerini buna yaptırıyorlar ama bu bile, bu seviyelere yakındır en kötü.
 
Amiral fanlarının objektif olmadığını bir kanıtı daha xd bajrang gun’nın Kizaruya attığı saldırıdan daha güçlü olduğunu söylerken bile belki diyor @sensey reis :hhh:Biraz daha zorlasa Kizaruya attığı saldırıyı daha güçlü olduğunu bile söyleyebilirxd
Yani o saldırı normalde kullanabileceği bir şey değil, fazla büyük. Beşinci kattan bağırarak atlayıp kafana uçan tekme atsam bu benim fiziksel olarak yapabileceğim en güçlü saldırı olur ama normal birisi bunu yemez o yüzden sol kroşem mesela daha güçlü derim.
 
Satürn'ün meyve biraz law'un meyvesine benziyor. Belli bir alanda bunlari yapabildigini düsünüyorum. Çember gibi birsey vardi ilk cikarken. O alanda hareket engelliyor, organ yeniliyor, çok hizli saldiriyor ve etkisizlestiriyor.

Bu biraz ekstra gibi. Insan yapimi olabilir normal meyveden beklenicek seyler degil. Ultra özellikler var. Zaten smile meyvesini yiyenlerdeki gibi boynuzda var satürn'de. Vegapunk yapimi olandan daha iyi gibi. Saten söz konusu hükümet ve Im olunca gecmiste çok daha iyi teknoloji ile farkli seyler denenmis ve basarili olunmus olabilir. Handikaplari ve zayifliklari illaki vardir. Law'da çok enerji tüketiyordu bunda da benzer durum olabilir.

Ancak her halukarda durum buraya geldiyse bir sekilde satürn arc sonu gg muhtemelen ve Kuma da gidici gibi zaten akainu'dan sonra agir hasarli suan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık