Erken gelecek spoiler yılbaşından dolayı demişlerdi yanılmıyorsamBu hafta bölüm yok sanıyordum.
Erken gelecek spoiler yılbaşından dolayı demişlerdi yanılmıyorsamBu hafta bölüm yok sanıyordum.
Meyvesinin özelliği ile bir güç alanı oluşturmuş olması muhtemel. Daha iyi görüntüde daha net anlaşılacaktırKuma saldırı yapmadan elinde bir efekt var o haki mi meyve mi anlamadım. Yıldırım falan da yok ama
Yılbaşı öncesi hep erken geliyor ya. Normalden erken geldiği için 2 hafta bekliyoruz hatta, araya tatil giriyor çünkü.Bu hafta bölüm yok sanıyordum.
hazir gelmisken Oden’i de diriltir. sonra ver elini wano kinlarla beraber ah oden vah oden derken bi 500 bolum dahaOda öyle bir adam ki ters köşe için anlarını kumaya geri kazandırıp adadan mutlu ayrılmasını bile sağlayabilir. Meyve aromalı Sodam benim yanıltır yine herkezi
Yani banada öyle geldi ama dediğin gibi beklemek lazımMeyvesinin özelliği ile bir güç alanı oluşturmuş olması muhtemel. Daha iyi görüntüde daha net anlaşılacaktır
Sesli güldüm ya yemekleri nerden buldu maşallah enerji pompalıyor kalkıp bide satüre pompalıyacak asdasdasda
Nika'cilar patladı diye anladım.