o zaman ölümsüzşük bulunur ondan ona bilinç aktarırlar çok saçma olur benceEğer her şey yolunda giderse bilinci Bonney'den Kuma meyvesiyle alıp kendisine yerleştirecek xD
Acıyı çektiğini inanıyorsunuz kendi zihninin kopyasını yapmasına inanıyorsunuz bumu saçma geldi : )o zaman ölümsüzşük bulunur ondan ona bilinç aktarırlar çok saçma olur bence
yani yaparsa nasıl yaptı denmez ama seri de saçmasapan bi açık olur. gücü ile yapılabilecek birşey yoksa. zaten saçma sapan bi meyvesi var:/Acıyı çektiğini inanıyorsunuz kendi zihninin kopyasını yapmasına inanıyorsunuz bumu saçma geldi : )
10 yaşındaki kızı Amiral ile savaştıran Oda iyice alıştı. Önce Momo şimdide Bonney... Hadi Momo sadece dönüşünce ama Bonneyin dövüşmesi şaka gibi
Çaycı amcanın ismi Borsalino mu ?Japonya'daki çaycı amcam sabah mesaj atmış ama yeni gördüm. Sizler için özetleyeyim.
Kuma uçarak Egghead'e geliyormuş. Nika'yı yenen Kizaru'ya bakarak demiş ki: Bunca yıldır Nika'yı bekledim ama yanı başımdaki Uranüs'ü görmemişim, abi affet beni!!!
Kizaru oldukça duygulanmış ve ceketinden eski şapkasını çıkartmış. Kuma'ya kızını kurtaracağım diyerek şapkasını Kuma'nın yarısı erimiş başına koymuş.
Bölüm sonu Nika uyanmış ama Uranüs vs Satürn'ün haki çarpıştırması sonrası tayfasıyla beraber tekrar bayılmış.