Daha sonraki bölümlerde kalp atıp enerji yenilenebilir, o yüzden ucu açık bıraktım.Gibi mi patladı mı? "gibi" ucu açık bırakıyor.
Daha sonraki bölümlerde kalp atıp enerji yenilenebilir, o yüzden ucu açık bıraktım.Gibi mi patladı mı? "gibi" ucu açık bırakıyor.
Tersi çıkarsa "yorumun patladı gibi" yazar @AlpamisDaha sonraki bölümlerde kalp atıp enerji yenilenebilir, o yüzden ucu açık bıraktım.
O kalp sesini Kuma ve Bonney'nin duyacağını hepimiz biliyoruz değil mi? Şöyle dans eder mi acaba Kuma ve Bonney?Daha sonraki bölümlerde kalp atıp enerji yenilenebilir, o yüzden ucu açık bıraktım.
Alpamis’e ters bir şey yazmadım ki.Tersi çıkarsa "yorumun patladı gibi" yazar @Alpamis
Kendi söyleyeceğini kendin söylesene alpayı iyice kullanmaya başladın 61'siz.Tersi çıkarsa "yorumun patladı gibi" yazar @Alpamis
İyileşemiyor kaldı öyle dediğin Luffy değil mi Alpa Luffy fedaisi değil miAlpamis’e ters bir şey yazmadım ki.
Kalp atışıyla iyileşme işini Luffy’ciler kabul etmiyor.İyileşemiyor kaldı öyle dediğin Luffy değil mi Alpa Luffy fedaisi değil mi
Bonney > Law çıkacak korkusu sezdim.Bonney saldırılarının Saturn'e etkisi