O 2 yorum sallayıp 3 hafta tatile çıkıyor fazla sıkıntı yaratmazDragon lobisinde kaos var. Lobi çalkantıda.
O 2 yorum sallayıp 3 hafta tatile çıkıyor fazla sıkıntı yaratmazDragon lobisinde kaos var. Lobi çalkantıda.
Bugün bir duygusal gördüm seni ustam yüreğine sağlık güzel yazmışsın.Kuma o yumruğu atsın ve Bonney ile mutlu ve huzurlu bir hayat sürsün.Lütfen olsun bu.
Garibanın yanındayım...Bugün bir duygusal gördüm seni ustam yüreğine sağlık güzel yazmışsın.
Kardeş her bölüm yorumu konusunda, konudaki en iyi yorumu atmak zorunda mısın? Bırak biraz da başkaları öne çıksınİmparator seviyesi Kizaru'ya ağır gelmiş.Adam hala toparlanmaya çalışıyor.Oysa yediği tek yumruk...
İmparator dövemez onu beklemiyordum ama en azından mücadele eder diyordum.Hayal kırıklığı oldu.İş ahlakı hoşuma gitti ama etik değil.Kadimlerin oyuncağı...
Fujitora ve Kuzan özel adamlar gerçekten.
Kuma o yumruğu atsın ve Bonney ile mutlu ve huzurlu bir hayat sürsün.Lütfen olsun bu.
Yalnız, Kizaru’nun rakibi sıradan bir yonko değil Tanrı hocam. Tanrı’dan önce kalkarak haneye artı yazdırdı Kizaru paşa. Hatalı bir analiz olmuş.İmparator seviyesi Kizaru'ya ağır gelmiş.Adam hala toparlanmaya çalışıyor.Oysa yediği tek yumruk...
İmparator dövemez onu beklemiyordum ama en azından mücadele eder diyordum.Hayal kırıklığı oldu.İş ahlakı hoşuma gitti ama etik değil.Kadimlerin oyuncağı...
Fujitora ve Kuzan özel adamlar gerçekten.
Kuma o yumruğu atsın ve Bonney ile mutlu ve huzurlu bir hayat sürsün.Lütfen olsun bu.