Ağlamıyoruz da duygulanmıyoruz da eskisi gibi babacım ne kastın be, he öyle mi olmuş diye okuyup geçiyoruz
Satürn fanı olan sensin niye biz açıklama yapıyoruz?Kutsal sevici Garling lobisinden Satürn için basın açıklaması bekliyoruz @carpe d. em @Kuroro @Montana
Ahahahha ben miyim siz değil misiniz kutsalcı Garling lobisi yahu davul zurna çalıyorsunuz caps konusunda burada mı çekiniyorsunuzSatürn fanı olan sensin niye biz açıklama yapıyoruz?
Millet aç aç basit bir iş mi? Tanrı nika bile açken işlevsizDevrimciler anca bunların ekmek stoklarını keser. Kendi komutanlarının işkencelere, tecavüze uğramasına kayıtsız kalan örgütün bir kutsala el kaldırması birazcık hayal. Lafa gelince biz ekmek stoklarını kestik. Kutsallar yemek yiyemiyor. Vay babam ne büyük iş.
Uzun zaman sonra kaliteli bölüm geldi gerçekten, okurken keyif almayalı baya olmuştu one piece'de..Uzun zaman sonra ilk defa bir bölümü iki kere okudum. Çok duygusal kuma fb’si çok beğendim ayrıca aklı yerine gelir diye düşünüyorum vegapunk yapar bişiler.
Yumruk engellenip Satürn tarafından hasar alan Kuma ile devam edebilirYumruk isabet etseydi bu bölüm ederdi, bir sonraki bölüm yumrukla başlamayacaktır o yüzden araya biri girer. Yumruk birkaç bölüm sonra son vuruş olarak inecektir.