Onu bilmiyorum ama Dragon > Smoker netleşti.Amiral>Dragon mu oldu şimdi yani anlamadım ben biri bana açıklasın.
Onu bilmiyorum ama Dragon > Smoker netleşti.Amiral>Dragon mu oldu şimdi yani anlamadım ben biri bana açıklasın.
Smoker dragondan tokat yedikçe luffy'e bilenmiş zaten babasını dövemiyorsam oğlunu döverim diye düşünmüş ama oda kısmet olmadı.Onu bilmiyorum ama Dragon > Smoker netleşti.
Başbuş Dragon bunların intikamını alacak.Dragon’un sesteki alaycılığı farkeden? @Dattebayo..! @carpe d. em @Trafalgar Law @artyomdh @kaizokuou
Sadece Dragonu mu bitiriyor baksana karasakalın durumuna oda manga da renksiz rezil ediyor Toei animede havai fişekler eşliğinde rezil ediyor.Oda Dragon'u bitirmeye yemin etmiş. Adam Sabo Luffy meselesini ayıkmasın diye lafı değiştirmiş.
Luffy'i izlemesinin tek sebebinin Sabo ile kavuşmalarına engel olmak istemesi ihtimali içimi kemiriyorOda Dragon'u bitirmeye yemin etmiş. Adam Sabo Luffy meselesini ayıkmasın diye lafı değiştirmiş.
Başbuş Dragon bunların intikamını alacak.
Hayırdır usta yine totem mi yapıyorsun? En son yas ilan ettiğinde Karaskal Law'u ağız burun dağıtıp dövmüştü.3 aylık yas ilan ediyorum bana dokunmayın acım büyük.