Kuma'nın dediğine göre Luffy kutsala yumruk atana kadar kimse yüzyıllardır böyle bir şey yapmamış. Dragon devrimcilik ömründe bir kez bile kutsala şekil koyamamış. Yazdı eksiyi yine.
Sai ve Leo'ya ise kocaman bir artı yazdı. Bu ikisinin büyüklüğü > Dragon.
onun ben huyunu seveyim.Ginny, Wb, Ace, Roger, Xebec, Kaidou, Big Mom gibi önemli karakterler ölüyor ama Kinemon gibi israflar devam ediyor. Oda’nın da huyu böyle.
Yok yoldaş onlar günlükçü. Günlükçüler zaten ilk düşen spoiler tanesinde patlıyor düzenli. Daha büyük patlamalar olacak onları hedef almak lazım.
Kuma, Dragon’u anılarında hatırlamamış diyenler, aynı gün içinde patladılar. Böylece Dragon’un patlattığı ilk kişiler olma onuruna eriştiler. Şimdi gidip Dragon’u hatırlamamış diyenlerin yorumlarını tespit edeyim
Ne kadar saçma sapan, ne kadar gereksiz, ne kadar ahmakça, ne kadar gerçeklikten kopuk, ne kadar bomboş bir şey.Kuma'nın dediğine göre Luffy kutsala yumruk atana kadar kimse yüzyıllardır böyle bir şey yapmamış. Dragon devrimcilik ömründe bir kez bile kutsala şekil koyamamış. Yazdı eksiyi yine.
Sai ve Leo'ya ise kocaman bir artı yazdı. Bu ikisinin büyüklüğü > Dragon.
Kuma'nın sevdikleri flashback geçerken Dragon
Son anlarında Dragon Kuma'nın aklından bile geçmemiş
dansedentaner.mp4
Yalnız Kuma'nın sevdiği kişiler arasında Dragon yok. Yine eksi yazdı.
.
Onu da geçtim Dragon ile tanışmış ve yıllarca onunla birlikte savaşmış Kuma, tüm inancını Luffy'e bağlamış ve Dragon'dan tamamen umudu kesmiş. Kızının geleceğini Luffy'e emanet etmiş. Ginny'den sonra Dragon'a bir şey emanet etmeyecek kadar akıllanmış diye yorumladım :s
Bir WB fanı olarak gurur kırıcı buldum ben de.Ne kadar saçma sapan, ne kadar gereksiz, ne kadar ahmakça, ne kadar gerçeklikten kopuk, ne kadar bomboş bir şey.
İnsanın karakterine aykırı. Eğer yüzyıllardır bu şekilde yönetiliyorlarsa tüm insanlık ve tek bir fiske dahi atan çıkmamışsa şimdiye kadar zaten kurtulmasın bu andavallar.
WB'ye yüzyıldır ali riza diyorsunuz zaten. Sen Roger niye yapmamış yada Garp onu anlat xDBir WB fanı olarak gurur kırıcı buldum ben de.