Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon reyiz herkesi kapak ettiği sıra o kapağı yerden ben alacağım.
Bu saatten sonra drag-on bir şey yaparsa olsa olsa sonunda işe yaradı, Oda karakterin konumunu hatırladı denir alpa. Kime nereye kapak oluyor? Dragon çok büyük karakter göstermiş, işler yapmış, kimseyi boş vermemiş, büyük adımlar atmış da inkar eden mi olmuş.
Herif haydi insanlara birey olarak değer vermiyor toplumu öne koyuyor diyelim. Hiçbir mühim hatta ehem şahsiyeti veya gücü de kovalamamış.
Git bir tane bile olsa bir oharalı kurtar bir şeyler öğren, yapamadın git hükumete bağlı olmayan bu wano nedir kim ne yapar burada, olmadı al vegapunkı fırsat varken o da olmadı düş robinin peşine de kızı güvene al devrim için bilgisinden faydalan. Baltigoyu gizlemişsin onca zaman, geride önemli şeyler biriktirsen bu kadar kolay terkedip gidemezsin ya. Bir meyveleri araştır bir tarihi araştır bir şeyler yap işte. Yok arkadaş, tiç dediğimiz adam bile bir araştırma yapmış meyveler üzerine gözüne birini kestirip uğraş vermiş, planlar yapmış. Bunun hem yaptığı bir şey yok hem de yapan olunca da arkasından atıp tutuyor gidip kumayı hükumete çalıştığını bildiği ve güvenliğinin nispeten o ara zayıf olduğunu bildiği veganın kucağına bırakıyor. Alsana la vegayı madem öpücükle mi yapacaksın devrimi?
 
Hükümet nasıl korkuyorsa artık Dragondan hiçbir şey yapmadığı halde en çok aranan ünvanını yapıştırmışlar adama icraate başladığı zaman ortada hükümet namına bir şey kalmayacak.
 
luffygiller shabondy adasında iken Bonney ve Kumada ayni adada idiler.Luffy e sırf dragonun oğlu diye yardım etmesi dışında luffynin Nika olduğunu bildiğinden yardım ediyorsun madem Bonneyde adadaydi neden onunla buluşmadiki Kuma.sonucta kız seni bulmak için korsan oldu kizida al git dragonun yanına niye dram yaptiki belirsizlikler var
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık