Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102: Kuma'nın Hayatı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 105 71.4%
  • Orta

    Kullanılan: 28 19.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada zoro çok fazla övülmüş de zaten bilinen bir şeydi bence neden üstüne düşüldü bu kadar hâlen anlamayan insanlara anlatmaya çalışmayın onlar yine anlamayacak zaten??
 
Yani aslında her hafta bu konuyu konuşuyoruz, yavaş yavaş kabullenip nikanin yedirilmeye çalıştığı gerçeği ile devam etmemiz gerekiyor seriye:/
Düşünüyorum işte bunu o zamanlar söylese ne değişirdi? Joyboy dediler luffy işte onun sözünü tamamlayacak dedik. Nika deseler teoriler dönerdi yeni nika luffy olacak diyen olurdu ama ters köşe yapacağım diye demesine gerek kalmazdı. Minato ve Naruto olayında misal babası millet nasıl bilmez vb mevzu çok dönmedi. Bir şekilde yedirildi. Haki de aynı şekil op en önemli konularda açık ara patladı. Şimdi haki konusunda en dandik denizci eri bile bize anlatacak kadar biliyorken serinin ilk yarısında haki hakkında herkes cahildi. Bu işi açık ara en iyi beceren manga hunter X hunter, adam seri basinda nen açıklıyor türlerini bile anlatıyor sonra ona göre ilerliyor.

Bu arada nikayi yedirsin ama iyi kurgulasin artik kör göze parmak sokmaya gerek yok yarın 3 bölüm sonra sıradan denizci eri bile nika ile ilgili konuşursa şaşırmam. Dragon da işledikce batiriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık