Bu kadar güzel bir hayat hikayesi 1100’de anlatılmamalıydı.Herkesin ilgisini kaybetmesindeki etken tamamen yazarın son 5 yıldaki saçma sapan tercihleri.
Tanrı meyvesiyle kedi köpek dövmeye emek demiyoruz kardeşim kusura bakma.Luffy buram buram emek harcamış. Bonney şıp diye her şeyi yaparken Luffy'nin 10 yıllık eğitimini gördük. Tabi siz ona da Bonney rahatça her şeyi yapıyor diyorsunuz.
Yanisi işinize geldiği gibi.
Senin diğer sevmediğin bölümü de söylemiştin ama unuttum, hangisiydi?Kimsenin sabrı da, tahammülü de kalmadı artık seriye. Ben normalde bölüm çıkana kadar spoiler takibi falan yapardım, bu bölümün sadece ilk spoilerını çevirdim, sonra bir daha bakmadım. O kadar merak etmiyorum.
He Luffy başaramıyor meyveyi kullanmayı di mi? O yüzden 10 yıl eğitim yapıp Grand Line'ın ilk yarısnda yeneceği düşmanlarına karşı final atakları geliştiriyordu bu bölümdeki gördüğümüz Axe gibi.Tanrı meyvesiyle kedi köpek dövmeye emek demiyoruz kardeşim kusura bakma.
800.Senin diğer sevmediğin bölümü de söylemiştin ama unuttum, hangisiydi?
Luffy'nin potansiyeli zayıfsa ben ne yapabilirim ?He Luffy başaramıyor meyveyi kullanmayı di mi? O yüzden 10 yıl eğitim yapıp Grand Line'ın ilk yarısnda yeneceği düşmanlarına karşı final atakları geliştiriyordu bu bölümdeki gördüğümüz Axe gibi.
Aa öyle deme, koskoca OP serisini başlatan adam, Luffy'nin babası bu. Öyle yüce gönüllü bir baba ki. Oğlu da çok sever, sayar kendisini. O gözlerden emek akıyor emek.Ne kadar sevgi, özlem dolu bakışlar değil mi? Hangi baba bu kadar sevecendi ha!?
Kaçıncıdan sonra içine cin kaçırıyor onu da deseydin Neredeyse 19 yıllık hayatının 14-15 senesi boyunca sabah akşam çalışan luffy gibi adamı da buradan dövmeye kalkmazsın be red