hocam krakterin hızı ile arayıp bulması ne alaka istihbahrat kısmına katılıyorum amaSerinin en hızlısı sanılan karakter 3 senedir bir Karasakal'ı bulamadı birde istihbaratı en güçlü korsan olacak.
hocam krakterin hızı ile arayıp bulması ne alaka istihbahrat kısmına katılıyorum amaSerinin en hızlısı sanılan karakter 3 senedir bir Karasakal'ı bulamadı birde istihbaratı en güçlü korsan olacak.
Daha düne kadar Law vs BB amvlerinin altında benzin döküp yakıyordun kendini dostum bu özgüven nereden geldi nasıl olsa seri bitiyor illaki benimki de bir boka yarar hissiyatı mı yoksaKarşısındayken de gidişini izledi sevgilisinin terk edişini izleyen birey gibi hoş shanks bu hep boyle kaido big mom varken one piece aramayan adam onlar devre dışı kalınca one piece aşkıyla yanıp tutuşmaya başladı.
The roundup no way out değil mi bu. @RedTeroR izlemediysen izlemelisin. Eğlenceli güzel bir filmdi. :dKarasakal'ın Shanks'ı karanlık gücüyle çektikten sonra deprem yumruğu ile uygulayacağı tarife. @kaizokuou @Dattebayo..! @BirGaripMami
Daha düne kadar Law vs BB amvlerinin altında benzin döküp yakıyordun kendini dostum bu özgüven nereden geldi nasıl olsa seri bitiyor illaki benimki de bir boka yarar hissiyatı mı yoksa
Kendimi sana ispatlamak zorunda degilim beni tanıyan biliyor şikayetim de genelde Eichiro odayaydı beni bilen zaten Bb sevgimi sorgulamaz ama bilmeyen de sorgulasın dursun umrumda olmaz.
Yanlışın var kaçışını izlediKarşısındayken de gidişini izledi sevgilisinin terk edişini izleyen birey gibi hoş shanks bu hep boyle kaido big mom varken one piece aramayan adam onlar devre dışı kalınca one piece aşkıyla yanıp tutuşmaya başladı.