Açsana eskileri Hody vs Zoro olduğunda ne yazmış buraya lütfü fanları bir söyle xDYine başkalarına göre size göre diyorsun kime göre? Hody gereksiz bir tip adamların yarısını sadece hakiyle bayılttı Luffy.Adamları desen ayrı çöp illa şişirildi yok hap yuttu öyle oldu böyle oldu uzadı gitti.Kimseyi yenebilecek güç göstermedi.Senin verdiğin örnekte CC gayet iyi gösterildi adada Law ve Luffy harici kimse yenemez gibi takılıyordu diyorum hemen işi sulandırıp Hody size göre öyleydi eheuehe yapıyorsun Kılıç çürüten adama kılıçlarını bırakan adamın fanısın Hody karıştırıyorsun ortaya illa bize eskileri açtırtma
İplemiyormuşum gibi çek panpa.Adamın luffyi iplememesi dışında haklısın. Hatta luffy ilk kez gerçekten acı çektiği için baya viyaklamıştı o sahnede.
Ben senin gibi liste tutmuyorum ortaya bir iddia atan sensin sen açacaksın göstereceksin.Size göre deyip beni de işin içine katıyorsun benim böyle bir söylemim var mı varsa ortaya sunacak olan yine sensinAçsana eskileri Hody vs Zoro olduğunda ne yazmış buraya lütfü fanları bir söyle xD
Göstermeme gerek yok bu rutin bir şey Luffy vs Kafa Dede olduğunda bile Kafa dede tüm tayfayı alıyordu bırak sadece Zoro'yu.Ben senin gibi liste tutmuyorum ortaya bir iddia atan sensin sen açacaksın göstereceksin.Size göre deyip beni de işin içine katıyorsun benim böyle bir söylemim var mı varsa ortaya sunacak olan yine sensin
Jinbei araya girerek Luffy'nin hayatını kurtarmış diye yorumladım. Dövüşe devam etse Nika falan dinlemeyip yamulturmuş Teach :sİplemiyormuşum gibi çek panpa.
Beğensende beğenmesende adam seriyi sündürmek için böyle çiziyor.Hep böyle çizdi bundan sonra yine böyle çizecek yapacak bişey yok.Rayleigh ne alaka olum ya daldan dala geçip konuyu sulandırma taktiklerin seni haklı çıkartmıyor artık @RedTeroRGöstermeme gerek yok bu rutin bir şey Luffy vs Kafa Dede olduğunda bile Kafa dede tüm tayfayı alıyordu bırak sadece Zoro'yu.
Lütfü fanları böyleler yapacak bir şey yok Katakuri iki raund Lütfü dövdü diye Kata, Rayleigh alıyordu rahat püfff
Neyse devam edin 3 raundlu karakterinizle xD
Daldan dala geçme değil konular arasında bağ kuramaman benim problemim olmuyorBeğensende beğenmesende adam seriyi sündürmek için böyle çiziyor.Hep böyle çizdi bundan sonra yine böyle çizecek yapacak bişey yok.Rayleigh ne alaka olum ya daldan dala geçip konuyu sulandırma taktiklerin seni haklı çıkartmıyor artık @RedTeroR