Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1100: Teşekkür Ederim, Bonney

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 76 54.7%
  • Orta

    Kullanılan: 40 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma o kadar gucune ragmen ne kadar ezik bir karaktermissin bir de korsan olacaksin ha? Vegapunk maliyetli tedavi dedi git bi kac korsan tayfasini ya da ulkeyi yagmala para getir ode ucretini. Sorun para da degilse vegapunki isinlayarak kacir, kafasina vura vura kizini tedavi ettir. Azicik korsan olsaymissin basina bu dramlar gelmeyecekti, yikiklik abidesi.
 
Umarım artık biter Kuma flashbackleri. Oda aklında ne kadar drama varsa hepsini zavallı Kuma'ya dayamış. Bölümde aklıma takılan soru. Acaba Kizaru neler yaşadı da hükümetin bu zalimliklerini görmesine rağmen hala hükümetin köpekliğini yapıyor? Kizaru, az çok anladığımız kadarıyla öyle acımasız biri de değil.

Bölümün tabiki en ilginç yanı son sayfasıydı. Spoiler de ilk oraya hükümet emri ile gitti sanmıştım. Ama sanki Luffy'nin köyüne zaten giderken yolda emir geliyor. Şimdi düşünüyorum Kuma neden oraya gidebilir? Dragon yüzünden mi? Pek sanmıyorum. Çünkü devrim ordusundan ayrıldıktan sonra pek irtibatları yok gibi. Kuma'nın tamamen robot olduğunu öğrendiklerinde şaşırmışlardı. Emiri yolda almamış olsa, hükümetten Luffy'i meyvesi yüzünden kontrol etmek için Kuma'yı yolladılar diye düşünürdüm. Ama öyle değil gibi. Ayrıca spoiler sağlayıcıları 1100 i acayip hypelamışlardı sonra bu 1100 değil 1101 demiştiler. Yani önümüz de çok önemli bir bölüm var gibi gözüküyor. Kaç yıldır Op takip ediyorum. Oda'nın bu kadar art arda ara vermeden bölüm verdiğini hatırlamıyorum resmen. Yani sırf önümüzdeki bölümdeki önemli şey için kendini bu kadar zorluyor olabilir. Aklıma olabilecek 2 şey geliyor. Bir köyde çok güçlü veya önemli biri var. O ortaya çıkacak. İki, Luffy ile ilgili çok önemli bir şey öğrenecez. Water 7 de bir anda kahraman büyük baba, devrimci baba öğrendiğimiz gibi.
 
Bölümün nerdeyse her yerinde şu ifade var Savaş Lordu olup denizleri sakinleştirmek için bir güce sahip olman lazım o güç skalasının altındakileri kesin yapmıyorlar tabi aralarında eşitlikte yok biri diğerinden daha güçlü vesaire ama kesinlikle güçlü korsanlar oldukları sıradan olmadıkları vurgulandı yani ben bölümü okurken buna çok dikkat ettim. TABİ şuda bir tezat ki bu güç skalasında dediğimiz kişilerin birini çaylak Ace 3 ünü çaylak Luffy indiriyor buda serinin gidişatına göre değiştiğini gösteriyor bana. Son panel merak uyandırıcı bölüm çok mana ifade etmesede her zaman önceki karakterler görmek güzel olmuştur bakalım haftaya ne olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık