Seride olmadığım için şanslı wb.WB seride adı geçen geçmeyen herkesten güçlüdür.
Seride olmadığım için şanslı wb.WB seride adı geçen geçmeyen herkesten güçlüdür.
Az önce bacak idmanından çıkmıştım. Onun etkisi olabilir.Sen kimsin ve Alpa'ya ne yaptın?
Alpa'ya ulaşabilen var mı beyler başı belada olabilir
Xebec, Joy Boy, Akainu ve IM’den güçlü mü diyorsun?WB seride adı geçen geçmeyen herkesten güçlüdür.
Herkesten.Xebec, Joy Boy, Akainu ve IM’den güçlü mü diyorsun?
Xebec olmasa Wb o tayfayı bir araya getiremez.Xebec, Joy Boy, Akainu ve IM’den güçlü mü diyorsun?
Kolunu omzunu ölçen bireylerin olduğu yere mi gidiyorsun hala? Orası gerçekten psikolojini kötü etkilemiş Alpa sal gitsin doğa yürüyüşü yapsan da yeterAz önce bacak idmanından çıkmıştım. Onun etkisi olabilir.
O arkadaş yok daha. Uzun zamandır görmedim.Kolunu omzunu ölçen bireylerin olduğu yere mi gidiyorsun hala? Orası gerçekten psikolojini kötü etkilemiş Alpa sal gitsin doğa yürüyüşü yapsan da yeter
Şebek sayesinde ortam görmüşler yoksa hepsi kendi kendine köpek gibi nam salacak adamlar zaten. Bir tek Kaido BM sayesinde adam olmuş yoksa geberir giderdi ejder meyvesi olmadanHatta bir çoğu o oluşum sayesinde ün yaptı. Xebec sayesinde kariyerleri oldu.
Wbye de meyveyi belki Xebec ikram etti o kısmı da bilmiyoruz Xebec'in o oluşum üzerinde etkisi büyük.Şebek sayesinde ortam görmüşler yoksa hepsi kendi kendine köpek gibi nam salacak adamlar zaten. Bir tek Kaido BM sayesinde adam olmuş yoksa geberir giderdi ejder meyvesi olmadan