Ace olayı sonrası fena su kaynattın usta.En delikanlısı WB idir.
Ace olayı sonrası fena su kaynattın usta.En delikanlısı WB idir.
Obejktifim. Roger ve Garp daha güçlü WB daha delikanlıdır. @RedTeroRAce olayı sonrası fena su kaynattın usta.
Ben anlamadım Alpamis luffy fanı değilmiydi yoksa Alpamis sandığımız bildiğimiz gerçek Alpamis değil mi neler dönüyor burada.Ace olayı sonrası fena su kaynattın usta.
Garp,Roger ve Oda’ya sorarsan en güçlüsü de WB’dir usta.En delikanlısı WB idir. Roger ve Garp daha güçlüdür ama WB daha delikanlı adamdir.
Durduk yere Ace'e sallamaya başladı bölümde Ace çıktı... İnanılmaz gerçekten.Ace olayı sonrası fena su kaynattın usta.
Reyiz ben bir kıyaslama yaparken Luffy'i ayrı tutarım.Ben anlamadım Alpamis luffy fanı değilmiydi yoksa Alpamis sandığımız bildiğimiz gerçek Alpamis değil mi neler dönüyor burada.
Bana sorarsan Garp derim.Garp,Roger ve Oda’ya sorarsan en güçlüsü de WB’dir usta.
En alçakgönüllüler de onlardır. WB delikanlidir ama aynı zamanda kibirlidir de.Garp,Roger ve Oda’ya sorarsan en güçlüsü de WB’dir usta.
Gerekli yerlere bu mesajın ekran görüntüsünü yolladım retcon gelicekmiş dünyanın en güçlü adamı ünvanı el değiştiriyor 1200. bölümde.Bana sorarsan Garp derim.