@Montana @Alpamis @Whitebear D
WB buccaneer ırkından çıkarsa dünyanın en güçlü adamı ünvanı şaibeli olmaz mı ? Şüphe düşmez mi ?
WB buccaneer ırkından çıkarsa dünyanın en güçlü adamı ünvanı şaibeli olmaz mı ? Şüphe düşmez mi ?
Olaya kendini vermiyorsun. Bu Akainu gazete okurken Koby'nin resmini görünce "ben bunu MF'de öldürmemiş miydim?" bile mi demiyor namlı bir subay olmuş öldüreceği adam. Yol arkadaşını verimsiz Adalet anlayışından ötürü öldürecekti diyorum bana ne diyor @Dattebayo..!Filo Amiral diye her rütbeyi her şeyi kendi ayarlıyor olduğunu düşünmem komik. Belirli bir süre vardır, kıdem kazandıkça ya da görev tamamladıkça rütbe atlıyorlardır.
Bucaneer + Gura Gura kombosuna direk ölçüp tartmadan ünvanı vermişler. Bu Teach neden dünyanın en güçlü adamı olamadı Gura Gura'yı yiyince sorularına cevap oluyor.@Montana @Alpamis @Whitebear D
Usta sen daha ne yazdığını bilmiyorsun, Akainu Coby’i neden rütbe yükseltmiş yazdın şimdi mevzuyu başka yere çekiyorsun.Olaya kendini vermiyorsun. Bu Akainu gazete okurken Koby'nin resmini görünce "ben bunu MF'de öldürmemiş miydim?" bile mi demiyor namlı bir subay olmuş öldüreceği adam. Yol arkadaşını verimsiz Adalet anlayışından ötürü öldürecekti diyorum bana ne diyor @Dattebayo..!
Beyazbıyık'a olan vefa borcunun karşılığını böyle ödüyor.Kaldı mı böyle krallar?
Nefes aldırmadan devaaamOlaya kendini vermiyorsun. Bu Akainu gazete okurken Koby'nin resmini görünce "ben bunu MF'de öldürmemiş miydim?" bile mi demiyor namlı bir subay olmuş öldüreceği adam. Yol arkadaşını verimsiz Adalet anlayışından ötürü öldürecekti diyorum bana ne diyor @Dattebayo..!
Bebeyken, buccaneer olmadığına ağlıyormuş meğerse garibimBucaneer + Gura Gura kombosuna direk ölçüp tartmadan ünvanı vermişler. Bu Teach neden dünyanın en güçlü adamı olamadı Gura Gura'yı yiyince sorularına cevap oluyor.
Cidden şaibeli. Araştırılması gerekiyor. @RedTeroR
Yetkisi var mıdır diye sordum datteye ki subaylarda yetkisi bilgisi vardır. Bizde yüksek askeri şura bakıyor. Yani Koby'nin subay olup yükseldiğinden haberi var ki ünlü bir denizci kahramanı olarak nam salmış. E diyorum hani tutarlılık? İşine geleni görme monti sallayacam diyeUsta sen daha ne yazdığını bilmiyorsun, Akainu Coby’i neden rütbe yükseltmiş yazdın şimdi mevzuyu başka yere çekiyorsun.
Coby Garp’ın çırağı, neden Akainu’dan daha sonra hesap sormadı diye yerdiğin Garp izin vermezse Coby’e kimse elleyemez. Datte’nin gazıyla bana sallama usta, bunlar tehlikeli üyeler milleti birbirine kışkırtır.Yetkisi var mıdır diye sordum datteye ki subaylarda yetkisi bilgisi vardır. Bizde yüksek askeri şura bakıyor. Yani Koby'nin subay olup yükseldiğinden haberi var ki ünlü bir denizci kahramanı olarak nam salmış. E diyorum hani tutarlılık? İşine geleni görme monti sallayacam diye
@Dattebayo..! seni hedef gösteriyor monti.Coby Garp’ın çırağı, neden Akainu’dan daha sonra hesap sormadı diye yerdiğin Garp izin vermezse Coby’e kimse elleyemez. Datte’nin gazıyla bana sallama usta, bunlar tehlikeli üyeler milleti birbirine kışkırtır.