Tasmalı olmak böyle bişey.Hani daha bitmedi arc belki bir umut tersini yapar diyeceğim ama bu bi filmde de yapmıştı aynısını kendi hocasını indirmişti.Git ananı babanı kes deseler sorgulamayacak Kizaru. Görev adamı.
Devrimci olup yoldaşını tecavüz edilmeye terk etse sorun olurdu, Kizaru’nun buradakilerle bir bağı yok.Tasmalı olmak böyle bişey.Hani daha bitmedi arc belki bir umut tersini yapar diyeceğim ama bu bi filmde de yapmıştı aynısını kendi hocasını indirmişti.
Law'ın babasına Ace'in Sabo'ya dediği gibi sen de D. ol demişler öyle olmuş. Vivigiller kraliyet ailesinden olduğu için kasmamışlar. Bw üyesi olunca kısa zamanda teknik öğrendi Vivi. Yatkınlık var yani.Law’ın babası var, Vivi var. Şu mangayı okurken odaklan biraz.
Ne? @Trafalgar LawLaw'ın babasına Ace'in Sabo'ya dediği gibi sen de D. ol demişler öyle olmuş. Vivigiller kraliyet ailesinden olduğu için kasmamışlar. Bw üyesi olunca kısa zamanda teknik öğrendi Vivi. Yatkınlık var yani.
Amiraller genelev kapısında bekleyip ben içeride olan şeyleri doğru bulmuyorum diyen korumalar kadar masumlar. Gerçi kutsallar aynı zamanda ırz düşmanı olduğundan örnek tam manasıyla uyuyor. Sadece etik bulmuyorlar.Tasmalı olmak böyle bişey.Hani daha bitmedi arc belki bir umut tersini yapar diyeceğim ama bu bi filmde de yapmıştı aynısını kendi hocasını indirmişti.
Kuma'nın kulakları meyvesinden geliyormuş gibi duruyor. İlgili olduğunu sanmıyorum.@Smoker Beyazsakal çocukken şu enteresan bıyığı yok ( bana hep yaban domuzu nu anımsatmıştır). Büyüdüğünde ortaya çıkıyor. Kuma'nın ise çocukken kafasında pandavari ( kedide olabilir) kulaklar yok ileride ortaya çıkıyor. Bunun ırkları ile alakası olabilir mi ?
Senin hala anlamadığın şeyler var.Zaten kaçırıldı ve götürüldü yani tecavüz olmuş bitmiş gidip kurtarmaya çalışmak zaten zor başaramazlarsa bunun gibi belki binlercesi daha tecavüze uğramaya devam edecek.Devrimcilerdekilerin meyveleri ne zaman aldıkları belli değil gizli saklı girebilen meyveleri o an olmayabilir.Burada bağı yok dediğin adamların köpek oldukları için bağı boynundaki tasmaları zaten haklısın.Devrimci olup yoldaşını tecavüz edilmeye terk etse sorun olurdu, Kizaru’nun buradakilerle bir bağı yok.
Sadece, Dragon’dan beklemediğiniz, yapmadığı için savunduğunuz şeyleri Kizaru’dan beklemen komik oluyor. Yine de Kizaru bence isteseydi Vegapunk’ı çoktan öldürmüştü. Bilerek ağırdan aldı.Senin hala anlamadığın şeyler var.Zaten kaçırıldı ve götürüldü yani tecavüz olmuş bitmiş gidip kurtarmaya çalışmak zaten zor başaramazlarsa bunun gibi belki binlercesi daha tecavüze uğramaya devam edecek.Devrimcilerdekilerin meyveleri ne zaman aldıkları belli değil gizli saklı girebilen meyveleri o an olmayabilir.Burada bağı yok dediğin adamların köpek oldukları için bağı boynundaki tasmaları zaten haklısın.