Gittim tabi hem de keşana.Askerde araç çalışmıyor diye araca ceza verip bekletiyorlar. Bu araçlar niye burada çok saçma dedim diye 1 saat ağaca tekmil verdim. Askere gittiniz mi?
Gittim tabi hem de keşana.Askerde araç çalışmıyor diye araca ceza verip bekletiyorlar. Bu araçlar niye burada çok saçma dedim diye 1 saat ağaca tekmil verdim. Askere gittiniz mi?
Fark etmez. Bu hükümete karşı insanları devrime ikna etmesi yeter.Dragondan beklentisi olanlar için aslında bundan sonrası daha ümitli. Bu kadar durduğuna göre illa ki mangaka iadei itibar denemelerine girişecektir. Bir croco kadar değeri yok mu bu herifin?
Bu yüzden sandıklarınızı terketmeyin 61siz @Skywalker
Kuma'nın sinirini başkalarından çıkardığını göstermiş. Kutsal ejderlere hamle yapsalar görürdük diye düşünüyorum. Yaptı da göstermediyse yapacak bir şey yok.O iki senelik arayı 1 panelde geçti. Sen 1 panelde 2 senede olan her bir şeyi detayı detayına anladıysan, eksi yazmaya devam et. 1 panelde bir kaç bilgi dışında hiç bir şey yoktu maalesef.
O mu etmiş? İvankovu kumayı falan ikna etmek için neler dedi dersinFark etmez. Bu hükümete karşı insanları devrime ikna etmesi yeter.
Yoldan geçiyordu devrim ordusunun lider koltuğunu boş gördü dinlenmek için oturdu zaten. Gelenler baktı biri oturuyor bari lider bu olsun dediO mu etmiş? İvankovu kumayı falan ikna etmek için neler dedi dersin
Adamların belli ki yarısı zaten ivankovdan dolayı gelmiş tipler Doğu komutanı ginny desen kuma sağ olsun. Koala malum, beton yetmez reisin hayranı. Silah desen sabo dressrosadan kaptı neyse ki. Bir tek luffynin köyünden yangının ortasında kalan adamlar var şimdilik elde. Onlar da muhtemelen yangından kaçacak başka yol yok diye Bu arada dragon saboyu değil belki bir yerde sabo dragonu ikna etmişti desek yeridir ama o başka mevzuYoldan geçiyordu devrim ordusunun lider koltuğunu boş gördü dinlenmek için oturdu zaten. Gelenler baktı biri oturuyor bari lider bu olsun dedi
Haftaya Kuma adaya gelir, Kuma Kizaru ve Luffy dans edede Satürn'ü döverse çok eğlenirimKuma bence.
Tamam işte benim dediğime geliyorAdamların belli ki yarısı zaten ivankovdan dolayı gelmiş tipler Doğu komutanı ginny desen kuma sağ olsun. Koala malum, beton yetmez reisin hayranı. Silah desen sabo dressrosadan kaptı neyse ki. Bir tek luffynin köyünden yangının ortasında kalan adamlar var şimdilik elde. Onlar da muhtemelen yangından kaçacak başka yol yok diye Bu arada dragon saboyu değil belki bir yerde sabo dragonu ikna etmişti desek yeridir ama o başka mevzu
Bir de Dragon aniden gelip Satürn'ün yanında bizimkilere karşı savaşırsa deyme keyfime.Haftaya Kuma adaya gelir, Kuma Kizaru ve Luffy dans edede Satürn'ü döverse çok eğlenirim