Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1100 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon'un bir şey yapacağı yok o yüzden şuan heyecanla günümüze geçtiğinde Bonney'i kim Satürn'ün elinden kurtaracak diye bekliyorum. En son ümüğünü sıkıp denizcilere vurdurtmaya çalışıyordu.
Dragon ne alaka.. adam hayatı boyunca dövüşe girmemiş.. Sabo desen neyse. Sabo şuan Dragondan güçlüdür. Dragon fikir adamı olduğu için lider
 
Satürn fazla içli dışlı olmuş. Gorsei için fazla değil mi? Kuma kim X kim ki Satürn bunlarla muhatap olsun?

Doffy ve ACE var bölüm yıllar sonra ilgimi çekmeyi başardı.
 
Teknolojide en ileri olan adamın denden muşi ile dinlenmesi :(

Bu arada kizarunun moda önderliği şaka mı @Montana ? :oops:
Hep yazarım mayuri yi şu seriye sokalım 1 saat analiz yapsın 1 saatte OP dünyasını yok eder kral da olur ne yapılacaksa yapar. Vega kitaplar olmasa hiç karaktermiş. E.oda anca mecha çizer o 85-99 arasında ki futurist-mecha serileri gibi takıldı az biraz beceremedi beyni yetmedi adamın. 2.kapatma tuşunu koymayan kendisini güvene almayan bilim insanı bir tek burada gördüm o da mal çıktı...
 
ACE yaşasa açık ara kral olurmuş bir kere daha ispatladı. Potansiyelli zirve, oda nasıl bir karakter oluşturup üstesinden gelemediğin için öldürmek zorunda kaldın. Nikaluffy okutuyorsun bize.
 
Beyler size kötü haberim var. Bu zamana kadar Dragon hakkında kötü yorumlar yaptım. Evet çünkü Dragon haterlarına cesaret verip ortaya çıkmalarını sağlamak içindi. Şimdi yüzeye çıkan tüm Dragon haterlarini ogrenmis bulunuyoruz.

Dragon reyiz hepsinden bir bir hesap soracak. Geliyoruz...
Her karaktere bir şekilde ok ama Dragon sevmeyi nasıl becerdin? Minato gibi ölü falan da değil ki? Ana karakter babası olmasından başka ne icraatı var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık