Bölümde kendisine artı yazanlar:
Croco,Mihawk,Ace,Luffy,Kizaru
Eksi yazanlar:
Dragon,Wb
Croco: ben ne alaka?
Bölümde kendisine artı yazanlar:
Croco,Mihawk,Ace,Luffy,Kizaru
Eksi yazanlar:
Dragon,Wb
Andropoza girmiş adamları zirve diye yutturuyorlar ustaOden’in zirve Kaido’ya karşı dövüştüğünü de kanıtladık. @Kuroro
Böyle bir şey yok bu arada.
WB fonuna 20 bin lira ateşledi bile...Ben Buccaneer milliyetçisiyim arkadaş.
BM 90 tane çocuk doğurmuş. 70'e doğru diyorum yaşı da 63'tü. Sen herhalde bugün dediklerimi anlamıyon kardeşim.Big Mom 70’inden önce mala bağladı. Shanks genç yaşta imparator oldu. İndirdiği imparator da büyük ihtimalle yaşı 50 üstü bir Rocks üyesiydi. Genç, eskiyi yutar.
OP aleminde 40’a kadar namı yaparsın, gençlik ateşiyle icraatleri yaparsın, sonrası yatış dönemidir usta. Yaptıklarının ekmeğini yersin. Bu ihtiyarlık zirve işleri @Tiksav Lee ’nin başı altından çıkma.Andropoza girmiş adamları zirve diye yutturuyorlar usta
Adamına göre değişir. Croco 46 yaşına geldi 2 sene öncesinden daha güçlüdür. Kizaru 56 yaşına gelmiş 16 sene öncesinden zayıf olduğunu hiç sanmıyorum. Big Mom 68 yaşında hiç güçten düşmüşe benzemiyordu. Sengoku tanrı vadisi olayından bahsederken Kaido ve Big Mom eskiye göre çok daha güçlüler diyordu. Bunun gibi kaç tane örnek sayarsın. 40-50 prime bence. Güçten düşme yaşı daha geç olabilir.Yok Shanks zirvesindedir şuan, yaşlanmanın güçten düşürmekten başka etkisi olmaz.