Dragon'a selam veren Allah'ından buluyor. Bu nasıl bir insan evladı ?
Crocdile yer altı işleri yapmıyor muydu? Nakliye işlerine çökmesi lazımdı.Dofçu costplayi mi yapmaya başladın nedir? :S
Hayır, yer altı örgütlerinden para alıyor.Crocdile yer altı işleri yapmıyor muydu? Nakliye işlerine çökmesi lazımdı.
Reyiz kusura bakma ama Bonney'in çocukluğunu görmüş Kuma ile oturup pizza yemiş birlikte vakit geçirmiş duygusal bağ kurmuşken Bonney'e vurması Kuma'nın kutsal ejder kölesi olmasına göz yumması kötü olmuş. Kizaru toparlayabilecek mi gööreceğiz.Ace’den patlayınca mevzu değiştirme hızım.
Gura gura ile yarışamazlar.Şahin gözlü, en iyi kılıçlı Mihawk mı yoksa buccaneer, gura gura WB mi daha torpilli? Karar veremiyorum Alpa.
Kizaru adamdır. @Kuroro not alalım arkadaşı Mihawk ve Ace yüzünden patlayınca bize cephe aldı ama hata yaptı.Reyiz kusura bakma ama Bonney'in çocukluğunu görmüş Kuma ile oturup pizza yemiş birlikte vakit geçirmiş duygusal bağ kurmuşken Bonney'e vurması Kuma'nın kutsal ejder köpeği olmasına göz yumması kötü olmuş. Kizaru toparlayabilecek mi gööreceğiz.
Ben her zaman objektif olduğum için bunu belirtmem gerekiyor.
Reyiz patlamadığım gibi patlattım. Mihawk'da 1 gün öncesinden belirttiğim başa kara sular inme gözlerin kararması tepkisi var. Ace ise verdiği söze rağmen güvertede öyle gülebilmesiyle bile bitmiştir.Kizaru adamdır. @Kuroro not alalım arkadaşı Mihawk ve Ace yüzünden patlayınca bize cephe aldı ama hata yaptı.