Mihawk'ın arkasında Garling var en azından. Dragon safi rüzgar.Herkesten kaçarak en iyi kılıç ustası olan Mihawk mı yoksa hiçbir şey yapmayarak en tehlikeli adam olan Dragon mu. Hangi unvan daha sahte?
Meyve güçlerine foreshadowing var notumuzu alalımMihawk'ın arkasında Garling var en azından. Dragon safi rüzgar.
Şu editi sahiplenmek için yıllardır kapışıyorlar. Hiç dövüşe girmedikleri için kazanan belli değil, ne olacak bilmiyorum.Herkesten kaçarak en iyi kılıç ustası olan Mihawk mı yoksa hiçbir şey yapmayarak en tehlikeli adam olan Dragon mu. Hangi unvan daha sahte?
Benim kızım olduğun için, bana baba dediğin için vs ağlamaklı şeylerdirSpo ile tek anlamadığım yer neden kuma Bonney e teşekkür mektubu yolluyor. Zaten kendisi yardım ediyor. İkincisi fuusha köyü ile ne alakası var. Durduk yere hikaye çıkardı. Adamı köyde park edip fb bitirmeyeceğine göre bir kaç bölüm daha hayırlı uğurlu olsun. Dragon bana kızımın hayatını kurtarma şansı verdi ben de karşılığında oğlunu koruyayım falan diye düşünmüş olsa gene saçma. Oğlu olduğu bilgisini aldığını görmedik. Yıllar sonra iki dakka görüşüp ayrıldılar. Kaldı ki luffy zaten zor durumda değil bakım gerektirecek. Sonunu mükemmel bağlayıp bitirmeyecekse şuana kadar sıkılmayan, fb ye laf etmeyen ben başlarım böyle işe.
Yapmadı diye bir şey yok.Herkesten kaçarak en iyi kılıç ustası olan Mihawk mı yoksa hiçbir şey yapmayarak en tehlikeli adam olan Dragon mu. Hangi unvan daha sahte?