Konga verdi rüşvet beni en güçlü ilan et dedi ve oldu.Lüks artı lüks çar. Garp sadece yumrukla nasıl bundan daha güçlü oldu? Yine gururlandık.
Konga verdi rüşvet beni en güçlü ilan et dedi ve oldu.Lüks artı lüks çar. Garp sadece yumrukla nasıl bundan daha güçlü oldu? Yine gururlandık.
Bence Garling bununla kapıştı diye buna en güçlü ünvanını verin havam olsun dedi. @Whitebear DKonga verdi rüşvet beni en güçlü ilan et dedi ve oldu.
Ben meğerse çok fesatmışım şu yorumdan anladığım şeye bakarsak.Kim kimin bokuniyir ben orasını tam alayamadım
Oda'nın ilk retconu diyebilir miyiz1100 bekleyin diyen devrimciler Gandalf bekler gibi bekledi ama yine hüsran. Dragon eğer gerçekten icraat yaparsa şok olurum, çünkü dragon normali bu diğeri anormali oldu.
Kuma da bildiğin Zoro'yu öldürse öldürecekti. Öyle test mi olur? Zalim Tiran kuma olarak mantıklıydi ama bu ponçik kumachi için hiç mantıklı değil. Senaryo sonradan değişti büyük ihtimalle.
İki yıl önce bizimkilerin hayatını kurtaran da Kuma'ydı. İyi olarak tasarlandığı bariz sadece Zoro'ya gavura abanır gibi abanması absürt tipine kıl olmuş olabilir1100 bekleyin diyen devrimciler Gandalf bekler gibi bekledi ama yine hüsran. Dragon eğer gerçekten icraat yaparsa şok olurum, çünkü dragon normali bu diğeri anormali oldu.
Kuma da bildiğin Zoro'yu öldürse öldürecekti. Öyle test mi olur? Zalim Tiran kuma olarak mantıklıydi ama bu ponçik kumachi için hiç mantıklı değil. Senaryo sonradan değişti büyük ihtimalle.
Fesat değilsin o anlamda kullandım zaten.Ben meğerse çok fesatmışım şu yorumdan anladığım şeye bakarsak.
Garling Guernica'nın mezarını kendi cebinden yaptırmış diye duyum aldım ama sen bilirsin...Garling’i bilmem ama WG’de en büyük gariban Guernica’dır. Ne Lucci gibi torpille ya da Garling gibi şan şöhretle buralara gelmiştir. Bileğinin hakkıyla o mevkiyi kazanmıştır. Bu hükümetin ise garibanlara gücü yettiği için Guernica’yı göndermiştir ölüme.
Garling iki dayak yesin Lucci gibi döneklik yapar Shanks yavrum birlikte dövüşelim diye.
Fesat olmadığıma seviniyorum o zaman ama bitsin artık bu kuma çilesi daha kim bilir kimlerin çilesine şahit olacaz.Fesat değilsin o anlamda kullandım zaten.