Mihawk fanı olmamakla suçluyor seni. Yakaladım ensesinden dükkandan attım, sorun yok.Usta olay ne anlamadım...
Mihawk fanı olmamakla suçluyor seni. Yakaladım ensesinden dükkandan attım, sorun yok.Usta olay ne anlamadım...
Dövme yaptırmaya cesaret edemeyince her sabah odadan çıkmadan önce Jeff Hardy gibi suratı boyuyormuş diye duyum aldım.Reyiz sakızdan çıkan etiketlerden kullanıyorsa onda da canı yanmamıştır.
Şöyle bir fitne yapmaya çalışmış diye yorumladımMihawk fanı olmamakla suçluyor seni. Yakaladım ensesinden dükkandan attım, sorun yok.
O değil de Mihawk korkmuşsa vay ki ne vay.Dövme yaptırmaya cesaret edemeyince her sabah odadan çıkmadan önce Jeff Hardy gibi suratı boyuyormuş diye duyum aldım.
Usta çekip çıkarıcam seni o sefil yerden. Fazla yüz vermeden dayanmaya çalış.@Whitebear D ben satışı koymuştum ama mesaj kaldırılmış zorla tutuluyorum lobide..
Garling lobisine biat ettiğini açıkladığın mesaj da kalkmış. Söyle de öğrensin millet.@Whitebear D ben satışı koymuştum ama mesaj kaldırılmış zorla tutuluyorum lobide..
@II. Invictus olayı bilmiyor.Usta çekip çıkarıcam seni o sefil yerden. Fazla yüz vermeden dayanmaya çalış.
Çıkaramayınca sen...Usta çekip çıkarıcam seni o sefil yerden. Fazla yüz vermeden dayanmaya çalış.
Usta ne zaman arkamı dönsem bi entrika fitne fesat ayak kaydırma bir şeyler oluyor.@II. Invictus olayı bilmiyor.