One Piece 1950.bölüm Sabo yakalanır ve Dragon onu da kurtarmaya gitmez.Sabredin devrimci kardeşlerim Oda Dragon'u 2000. sayıya saklıyor. 2000. sayıda harekte geçip gerçek gücünü gösterecek reis.
Reyyiz CP0 fanı adamsın. Bunlar da kendi arkadaşlarını feda ediyor görev için.One Piece 1950.bölüm Sabo yakalanır ve Dragon onu da kurtarmaya gitmez.
Devrimci fanları : Bir Sabo için devrim tehlikeye atılmaz. Dragon'un vardır bir bildiği.
Garp’tan iyidir usta adamların inandıkları bir şey var onun için uğraşıyorlar en azından Garp’ın ne istediği bile belli değil.Reyyiz CP0 fanı adamsın. Bunlar da kendi arkadaşlarını feda ediyor görev için.Sen eleştirme lütfen.
![]()
Cp0 fanı değilim. Bu karakteri seviyorum sadece. Cipher Pol'un yaptıklarıyla övünmedim hiç.Reyyiz CP0 fanı adamsın. Bunlar da kendi arkadaşlarını feda ediyor görev için.Sen eleştirme lütfen.
![]()
GerçekSpoiler gelmiş mi fake mi ?
Reyiz Garp gitti kendini feda ederek herkesi kurtardı. WB'den bahsetmiyoruz burada.Garp’tan iyidir usta adamların inandıkları bir şey var onun için uğraşıyorlar en azından Garp’ın ne istediği bile belli değil.
Yok ortak o anlamda demedim. Travma yarattığı için kendisine hasar verebilenler arasında gördü. Hasarı aldığı dönemle güncel Kaido arasında fark var ve o dönem Oden zirvesinde.Kaido kınlar tarafından kesilirken Oden'i görmüştü o sahneye bunu desen tamam ama benim attığım sahnede öyle travma iması falan yok. Bildiğin zirveleri çizmiş yan yana işte.