Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1099 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon umarım havayı kontrol eden mistik zoandır

Fujitora'nın zar olayı(şans) gibi Dragon'da garip bir şekilde aşırı derecede kaderci.. Adam herşeyi kadere bırakıyor. Ne zaman harekete gececeksin yanında olupta ölümün eşiğine gelmeyen yok.
 
Onun kurtarılması için bir şeylerin feda edilmesi torpile girmez. Devrimciler zaten bu düzeni değiştirmek için savaşıyorken bu düzen tarafından en çok acı çektirilen yoldaşlarını görmezden gelemezler
Görmezden gelmek ne alaka? Adamın kimseyi görmezden geldiği yok. O zaman her bir köle için aynı şeyi demek lazım. Bütün bir dünya, bunca zulme karşı hiç bir şey yapamıyorken, bütün bu olanları görmezden mi gelmiş oluyorlar? Şu an WG kafasına eseni yapıyor ama karşılığını görmüyorlar. Burada suçlu bir şey yapamayan halk mıdır? Dragon herkesin aksine, bir hareket başlatıp bir şeyler yapmaya çalışıyor. 800 yıllık bir yapılanmayı, ismi DÜNYA hükümeti olan bir yapılanmayı, ha diye yerle bir edemezsin. Bunu Dragon da biliyor. O yüzden gerektiğinde fedakarlık da yapıyor, daha büyük özgürlükleri kazanmak için. Bugün belki üç beş yoldaşını kurtarır ama yarınları çöpe atma ihtimalini de sırtlamış olur. O yüzden diğer karakterlerin aksine Dragon’un duruşunu takdir ediyorum. Şu an belki de en doğru hareketi yapan Dragon’dur. Luffy gibi şansı yaver gitmeyeceğini biliyor. Zaten Luffy ana karakter olmasaydı, şimdiye kadar her bir arkta defalarca ölmüş olurdu. Sırf Luffy özelinde değerlendirip de Dragon’un hareketlerini mantık dışı görmeyin. Asıl Luffy’nin hareketleri bariz mantık dışı, Dragon’un hareketleri mantıklı. Mantıklı bir insanın yapması gerektiğini yaptığı için Dragon’u yermek asıl mantıksız olan şeydir. Ortada Kid, Wb, Ace örnekleri varken Dragon’un benzer hataya düşmemesi gayet doğru bir hareket.
 
Bello betty'nin Ginny'nin pozisyonunda gözü varmış Dragon da o yüzden kurtarmamış ginnyi vay hain rüzgara fısıldayan dragoncuk seni.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık