Olsun yine de şansını deneyebilirdi. Law'dan çekincesi olacak bir durumu yok, korkacak ya da kaybedecek bir şeyi de yok. Law'ı bulup Bonney'i iyileştirseydi bugün Kuma robot olmazdı. Ki Law doktor olduğu için korsan olsa da hastalığı görmezden gelecek bir karaktere sahip olmadığını bize gösterdi. Çok daha güzel olurdu Kuma-Bonney ikilisi için. Bir nevze mutlu olurdu Kuma, her şeyi elinden alınmış olmazdı.Ne çocuğu şuan yaşananlar günümüzden 5 yıl öncesi. Law 21 yaşında filan bu olay esnasında.
Kuma'da da var.Adamın yaşını ne biliyorsun yav? Babası değilse kardeşidir. Yüz yapısı aynı. Böyle çene tipi başka nerde var, WB’de var.
“Seni bu işe karıştırdığım için üzgünüm sentomaru. Kararını kendin ver. Seni açlıktan kurtaran bu yaşlı adama yardım edecek misin etmeyecek misin?”Mevzunun her tarafı falso ya.
Kuma ile WB’nin aynı ırk olma muhabbeti var zaten. Neyse zaten şakasına salladık be her şeyi bu kadar ciddiye alma. Dragon geniş mezhepli çıkınca depresyona mı girdin naptın?Kuma'da da var.
Şakayı uzatmaya çalışan sendin ki. Ben normal yaşı tutmuyor yazdım o kadar.Kuma ile WB’nin aynı ırk olma muhabbeti var zaten. Neyse zaten şakasına salladık be her şeyi bu kadar ciddiye alma. Dragon geniş mezhepli çıkınca depresyona mı girdin naptın?
Muhattap olmasak senle iyi olacak Kenshi. Darladın beni çok.Şakayı uzatmaya çalışan sendin ki. Ben normal yaşı tutmuyor yazdım o kadar.
Ayrıca Dragon fanı değilim olm ben. Sürekli alıntılıyorsun beni Dragon konusunda.
Yanlış bir şey dediysem farkında olamadan pardon. Sana karşı hiç bir zaman art niyetim olmadı bilesin.Muhattap olmasak senle iyi olacak Kenshi. Darladın beni çok.
Dragon konusunda gelip benimle tartışmıştın, ben de seviyorsun sandım. Orada kim olsa karakter fanı sanır, şimdi etiketliyorsun diyorsun. Benim suçum mu usta etiketlemek savunan adamı?Yanlış bir şey dediysem farkında olamadan pardon. Sana karşı hiç bir zaman art niyetim olmadı bilesin.